Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magas lány is lehet aranyos, cuki?
Szerintem egy lány csak akkor lehet cuki ha alacsony, talán úgy 165cm-ig.
Egy 180-190-es csajt nem mondanék cukinak:D
Belső tulajdonságai alapján lehet cuki, de külsőre nem.
Szerintem a fiúk meg nem szeretik ha egy lány magasabb náluk. Például én sem vagyok oda a gondolatért túlzottan. Nálam kizáró ok, ha a lány vagy egy fejjel magasabb mint én.
Szertem a magas lanyokat es a hosszu combokat, es amugy lehet cuki ha ugy oltozkodik de gondolom te ugy ertetted hogy csak ugy semmi extra nelkul ranezesre , sajnos az alacsonyabb lanyok tenyleg "cukik" de ez mit szamit?? A magasabb lanyoknak megha odaffigyelnek hosszu nois combjuk lehet, es nem kell felnezniuk mindenkire :D ismerek sok olyan torpet akinek minden vagya nőni még.
Amuhy meg en nem vagyok egy orias megis a magas lanyok/ nők tetszenek ( 175cm vagyok)
Ha meg megneznek mert mondjuk beleszeretek eg 190 magas lanyba es o is belem akkor nezzenek, legalabb nem kell magam a tukorben nezni mert azt a sok bamulast karpotoljak ők.
És akkor én mit mondjak a 194 centimmel? :DDDDDD Sokféle véleményt mondtak már rám, de azt, hogy cuki... hát azt még soha. :DDD
(lány vagyok, mielőtt félreérti valaki)
8- as. Uu, te szegény :(
Én 170 alatt vagyok egy kicsivel, de még így is rengetegen szekálnak a magasságom miatt. 14/L
Van egy csomó magas srác, aki a fél lábát odaadná egy igazán magas lányért.
Például nekem már az is megmelengeti a szívem, ha csak olvasom, hogy létezik 194 centis lány :D Álom!
Csak ugye mit keresek a tini párkapcsolatok témakörbe, asking the real question :D
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!