Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ez jót jelent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez jót jelent?

Figyelt kérdés
Adott egy fiú (18) akinek valószínűleg tetszem (állandóan bámul.....). Észrevettem hogy a haverjai figyelnek engem, mintha "kémkednének" utánam, illetve hogy amikor a fiú köszön nekem hallom ahogy a haverja mondogat ilyeneket hogy: hú, illetve volt egy füttyentés is. Szerintetek ez tényleg azt erősítheti, hogy tetszem neki?

2017. márc. 31. 17:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
esélyes
2017. márc. 31. 17:28
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
:D Vagy az, vagy nem normális egyik se! :D
2017. márc. 31. 17:29
 3/17 anonim ***** válasza:
66%

Kémkednek utánad?Eléggé gyerekes.Füttyentenek?Hát, ha kutyának érzed magad akkor rendben, ellenkező esetben taplóság.Gondold végig!

Van esetleg más is?

24/F

2017. márc. 31. 17:39
 4/17 A kérdező kommentje:
#3 Nem olyan füttyentés azért. Van pár dolog mert már elég régóta tart a szitu. Egy 18 éves fiútól aki még "gyerek" nem tudom mit lehet elvárni...........
2017. márc. 31. 17:42
 5/17 anonim ***** válasza:
42%
#3-as nem biztos hogy kémkednek utána, ezt csak a kérdező látja így. Az hogy nézik, meg hogy füttyentenek meg jelentheti azt is, hogy alapjáraton mindannyian dögösnek tartják, és ezt szeretnék a tudtára adni, tehát amolyan bók is lehet, a látványért cserébe amit a lány nyújt nekik.
2017. márc. 31. 17:45
 6/17 anonim ***** válasza:
53%

3-as vagyok.

Mesélj!

2017. márc. 31. 17:45
 7/17 A kérdező kommentje:

Ahogy a kedves #5 is írja a kémkedés csak szóba jöhet, nem vagyok ebben biztos.

#4 Lényeg a lényeg hogy az előző barátnője megcsalta, átverte engem pedig hónapok óta les, köszönget illetve egyéb dolgok tesz, mindenki látja hogy tetszünk egymásnak de valahol elakadt a dolog........

2017. márc. 31. 17:47
 8/17 anonim ***** válasza:
Néha néha fellépek, és írok egy választ de azt mondd már el, hogy hogy lehet az, hogy ilyen jellegű kérdést pont tőleg kb féléve is láttam, az a kicsit régóta az régóta van, ha ennyire akarsz tőle valamit, akkor lépjél már, ha meg nem akkor meg ne, ha meg látod hogy nem lép, nem lenne egyszerűbb mást keresni... Ha félév után nem mozdította meg a seggét sem, akkor később sem fogja, ennyi.
2017. márc. 31. 17:49
 9/17 anonim ***** válasza:
Mit értesz egyéb alatt és mit teszel te!
2017. márc. 31. 17:49
 10/17 anonim ***** válasza:
*?
2017. márc. 31. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!