Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova süllyed még a világ?
Vannak olyan emberek akik szeretik a másikat birtokolni, na ők baromi önzőek. Volt egy ilyen kapcsolatom, barátom minden srácra féltékeny volt. Egyszer oda jött hozzám egy fiú útbaigazítást kérni, mikor elmeséltem neki, hogy nem azért késtem két percet a taliról mert megcsalom csak segítettem, otthagyott és nem szólt hozzám kb 2 napig. Fiú haverjaimhoz hozzá se szólhattam, hiába volt barátnőjük ő mindenkiben a rosszat látta. Nem engedett sehova, mindig ment részéről a hiszti. Aztán egyszer meguntam ezt és szakítottunk. Azóta csak olyan kapcsolatba megyek bele, ahol a fiú megbízik bennem és nem akarja az életem minden percét beosztani kedve szerint. Haverod jobban járt, egy ilyen ember mellett nem lehet élni.
18/L
*mellesleg.
Na és te hova süllyedsz?
Két opció van:
1.: A csaj sose bízott a srácban (jól tette) :D
2.: A csaj eleve szakítani akart és ez jó indok volt rá
Ha van párod, akkor ne lalikázzad más fotóját. Elég alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!