Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova süllyed még a világ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova süllyed még a világ?

Figyelt kérdés
Haveromat aki 20 éves a 17 éves barátnője azért dobta ki 2 év után, mert facebookon belikeolta egy lány képét.
2017. márc. 31. 14:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Vannak olyan emberek akik szeretik a másikat birtokolni, na ők baromi önzőek. Volt egy ilyen kapcsolatom, barátom minden srácra féltékeny volt. Egyszer oda jött hozzám egy fiú útbaigazítást kérni, mikor elmeséltem neki, hogy nem azért késtem két percet a taliról mert megcsalom csak segítettem, otthagyott és nem szólt hozzám kb 2 napig. Fiú haverjaimhoz hozzá se szólhattam, hiába volt barátnőjük ő mindenkiben a rosszat látta. Nem engedett sehova, mindig ment részéről a hiszti. Aztán egyszer meguntam ezt és szakítottunk. Azóta csak olyan kapcsolatba megyek bele, ahol a fiú megbízik bennem és nem akarja az életem minden percét beosztani kedve szerint. Haverod jobban járt, egy ilyen ember mellett nem lehet élni.

18/L

2017. márc. 31. 15:58
 12/19 anonim ***** válasza:
71%

*mellesleg.

Na és te hova süllyedsz?

2017. márc. 31. 16:00
 13/19 anonim ***** válasza:
Valszeg nagyon sok feszültség lehetett köztük vagy bennük, de alapjáraton egy ilyen miatt senki se veszíti el a fejét. Tehát nem ezért az egyetlen dologért történ meg a dolog.
2017. márc. 31. 16:51
 14/19 anonim ***** válasza:
#11 akkor ebbe miért mentél bele egyáltalán?
2017. márc. 31. 16:52
 15/19 anonim ***** válasza:
#14 azért mert fiatal voltam, naiv és szerelmes, aztán idővel kiábrándultam belőle. Nem akartam még jobban belebetegedni, így lezártam. Sokat tanultam belőle.
2017. márc. 31. 17:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már érett egy ideje és csak egy ok kellett és úgy volt vele hogy jobb híján ez is jó lesz.
2017. márc. 31. 17:30
 17/19 anonim ***** válasza:

Két opció van:

1.: A csaj sose bízott a srácban (jól tette) :D

2.: A csaj eleve szakítani akart és ez jó indok volt rá

Ha van párod, akkor ne lalikázzad más fotóját. Elég alap.

2017. ápr. 2. 12:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Eléggé alap, hogy meg kell vonni minden életfunkciót a párunktól, csak levegőt vehet ehet, meg csak titeket vegyen észre?:D Vagy mi?:D Nem értem, párkapcsolat azt hittem, hogy ad valamit, nem pedig elvesz egy csomó mindent:D Tehát akkor lányokkal nem is beszélhet, ha valaki hozzászól legyen kőbunkó?:D Nem mehet el egyedül se, mert a mocsok még megcsal mi?:D Nem is értem, hogy tud kettő ilyen ember összejönni, vagy hogy tud egyáltalán fennmaradni a kapcsolat, ha nincs bizalom?:D Milyen kapcsolat ez?:D Anyós és meny?:D Hogy alakult ki, hogy marad fenn, túl sok itt a hogy.:D
2017. ápr. 2. 12:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem sose kéne olyan barátnő, aki annyira se bízik önmagában, hogy tudja, ha más lány képét likeolom is akkor is ő a legjobb az én életemben. És másrészről meg bennem se bízik, hogy ha más képét likeolom, akkor azt reggeltől estig csak dugom. Hogy miért kell likeolni? Társas lények vagyunk, kötődünk emberekhez, és bizonyos embertípusok igenis többé(akár boldogabbá) tehetnek minket függetlenül az ember nemétől, viszont nem véletlenül kötelezzük el magunkat egy ember mellett. És akik féltékenykednek, azok gyengítik a kapcsolatot, és érhetik el ténylegesen, hogy szétmenjen, nem pedig az aki az ő szemükben az "okot" adja rá(szerintem a seggtapicskolás és a likeolás között ég és föld a különbség, mert míg az első valódi ok, a második csak egy túlképzelt, felesleges aggódás, féltékenykedés, és NEM valódi ok). Nem azt mondom, hogy anélkül nem mehet szét, de akkor legalább úgy megy szét, hogy mindkét fél nyugodt lehet abban, hogy ő mindent megtett, és így derül fény arra, hogy lehet, hogy mégsem ő az igazi, míg a másikban a féltékenykedő fél pocskondiázza a társát, hogy hát mégiscsak igaza volt, és meg lett csalva, amit gyakorlatilag ő erőltetett rá a párjára, mert a sok bizalomhiány hatására szeretett ki belőle a párja, és dugott félre, mert ő is szeretetre vágyott, és nem arra amit kapott.
2017. ápr. 2. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!