Lehetséges, hogy a világ végre káoszba süllyed?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnek egy posztapokaliptikus világba élni a mostani civilizációnk romjain és a túlélésért küzdeni. Van a közeljövően egy az egész vilagot romba döntő katasztrófára?2016. jan. 7. 17:25
1/18 anonim válasza:
Állítólag eljön az idő mikor küzdeni kell majd az ivóvízért, szóval eljöhet.
2/18 anonim válasza:
Rengeteg ilyen hely van most is. Ajánlom Szíria, Jemen egy részeit, de ilyen szempontból nem rossz a Közép-Afrikai Köztársaság sem neked.
3/18 anonim válasza:
Válassz desztinációt magadnak. [link]
4/18 anonim válasza:
Gondolom annyira azért nem kemény a gyerek, hogy tényleg ki is próbáljon egy kis jelenkori "posztapokaliptikát".
5/18 anonim válasza:
Szeretnél,hogyne.Egészen addig,amíg esetleg be nem következik.
6/18 anonim válasza:
3-as vagyok! Majd hangsúlyozd, hogy keresztény vagy. Az már Hard Level, úgy az izgi.
7/18 anonim válasza:
Ja, a körülmetéletlen p*öcsét mutogatva szaladjon élelemért a porlepte utcákon.
8/18 anonim válasza:
Vannak ilyen faxa is helyek a foldgolyon, csak az a gyanum hogy ott elesben annyi ideig sem maradnal eletben, amennyi ido alatt kiirtad ide ezt az ostoba kerdest.
9/18 A kérdező kommentje:
Hidd el elég kemény vagyok. Jelenleg a hovédségnél vagyok 2 éve. Háborús övezetbe még nem voltam, de nem ugyan az mint az apokalipszis viszont mennék szivesen. A legjobb viszont az lenne ha zsoldosnak tudnék menni Afrikába vagy a Közel-keletre. Amúgy nem vagyok keresztény nem hiszek semmilyen vallásba mind mese. Már voltam halott 10 percig aztán újraélesztettek semmi nem volt...
2016. jan. 7. 18:10
10/18 anonim válasza:
Én remélem hogy nemsokára lesz egy kis Hitler-féle népirtás. Persze nem gondolok semmi rosszra. Mi európaiak csinálnánk a nem európaiak ellen.
(Nig*ger, arab, cigány és hasonló korcsok.)
Élvezném.
Call of Duty élőben.
Jót buliznék + vissza lehetne állítani a régi Európát.
Ahol csak fehér emberek voltak és ezek az állatok máshol éltek. Persze a kitoloncolásuk is jó ötlet. Csak ne legyenek itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!