Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok ezzel kezdeni?
Az az igazság, hogy elég rossz a memóriám, sokszor még a fontosabb dolgokat is elfelejtem, nem hogy a kicsiket.
És van egy fiú, akit 3-4 éve ismerek, de csak mostanában kezdtünk beszélgetni.
És elég sokszor megbántom azzal, hogy fogalmam sincs néha a visszautalásairól hogy mikor mit mondott vagy írt nekem. Vagy hol voltunk együtt. És ez teljesen úgy jöhet le neki, hogy nem figyelek rá, miközben egyszerűen bennem ezek nem maradnak meg, nem emlékszem rájuk.
Mit tudnék csinálni?
17L

Régen 15 éves korom körül velem is hasonló volt a helyzet.
Furcsán hangozhat de én olyankor egy kis füzetben vezettem mindent, amit megtudtam a kiszemeltemről. Így vissza tudtam olvasni, keresni, ráadásul többszöri elolvasásra rögzültek a dolgok.
Ennek az a hátránya, hogy minél többet írsz, annál többet kell visszaolvasni, egy idő után tán már követhetetlen...
Kérj tőle bocsánatot és magyarázd el neki, hogy nem azért felejted el a dolgokat, mert jelentéktelen a számodra mindez, hanem mert sajnos hajlamos vagy elfelejteni mindent... Legyél vele őszinte, remélhetőleg megérti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!