Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én történetem kérdése:
Mért nem akarja?
11/25 A kérdező kommentje:
Anyukádék tudják, hogy "jártok"? :)
2017. márc. 25. 19:52
13/25 A kérdező kommentje:
Nem nem tudják! Egyéb kérdést esetleg vki?
Akkor nem jártok... xD Ennyi erővel minden csaj akivel beszéltem életemben a csajom mert beszéltem velük? :D Nem így megy ez...
Egy kapcsolat felépül pár dologból. Egyik ilyen, hogy el vagytok ismerve, azaz a szüleitek tudnak róla, fogjátok a kezeteket, puszilgassátok egymást, csókolóztok, ölelkeztek, szal testileg is ki fejezitek az érzelmeket... Enélkül gyakorlatilag nem is kapcsolat egy kapcsolat, mert egy kapcsolatban nem úgy viselkedek a másikkal mint egy haverral. Már bocs, de ha 14 éves, és meg se mer csókolni, akkor ez durván nem kapcsolat, és ezt 13 évesen kellene is tudnod, mert a "lányok hamarabb érnek"...
2017. márc. 25. 21:26
15/25 A kérdező kommentje:
Jo.azért írtam a korhoz 13 mért nem akartam hogy azt irjátok:mit akarsz ennyi idősen?Előtted az élet
16/25 A kérdező kommentje:
Nézd, ha nem akar megölelni, akkor mit írjunk? Hogy segíthetünk mi, kívülállók? Azokból, amiket írtál, nekem az esett le, hogy kisgyerekek vagytok, illetve, hogy gyerekek, akik még gyerekesen viselkednek, "járnak" de fogalmuk sincs, hogy ez mit jelent. Szóval nem tudunk segíteni neked. Nem mondja azt senki, hogy nem szeretitek egymást, mondhatjátok, hogy jártok, de ha ez így van ahogy írtad, akkor nem kell komolyan venni. Mert ez csak bohóckodás, elhiszem, hogy 13 évesen ez nektek jó, nincs senki sem ellenetek, idővel majd változik. De pár év múlva majd jót fogsz nevetni az egész sztorin ebben biztos vagyok :D
2017. márc. 26. 13:29
Azért nem akar megölelni, bogaram, mert nem akar égni veled a haverok előtt. Így, hogy csak beszéltek, nyugodtan előadhatja a nagyfiút, hogy te nyomulsz rá, és ő meg csak hülyít téged. Ha megölelne, rögtön kilógna a lóláb.
2017. márc. 26. 15:36
19/25 A kérdező kommentje:
Szóval.Ez a "járás"azt jelent hogy pl.megvéd a bunkó hülyéktöl ha beszólnak nekem.Meg napköziben bárhová ülhetünk és mindig mellém ül.És ezt az ölelést nem úgy gondoltam hogy ott vannak a spanok azt oda megyek hozzá és figyu édes megölelhetlek?Ezt úgy gondoltam hogy amikor csak ketten vagyunk akkor,vagy amikor el kell mennie/mennem de akkor is ha csak ketten vagyunk.És én nem akarok senkivel feszekedni
Ez olyan jó xD Én már azt várom, hogy "a homokozóban szokunk homokvárat építeni, aztán azt mondjuk, hogy abban fogunk lakni"... xD
Ez nem járás, de annyira fiatalok vagytok, gyerekes hozzáállással, hogy ez még csak friendzone sem lehet.
Megöleléshez amúgy egy kapcsolatban egyik féltől sem kell engedély... Ha csak kettesben ölelne meg, akkor nem mer felvállalni, de mivel sehol sem meri, ez elég ciki...
Ez egy sima gyerekkori barátság.
2017. márc. 26. 19:37
Kapcsolódó kérdések: