Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én történetem kérdése:
Mért nem akarja?
Figyelt kérdés
A fiúmmal 2 hónapja eggyűtt vagyunk.Én meg akarom ölelni.Mondtam is neki de ő nem akarja?Azt mondta majd később.Mért lehet ez?13/L a fiú egy évvel idősebb nálam2017. márc. 25. 09:30
2/25 anonim 

válasza:

Nagyon gyerek meg... 14 evesen nem feltetlenul kene annak lennie, de fejben meg nagyon gyerek, meg lelkileg is. Ebbol nagy szerelem nem lesz:)
3/25 A kérdező kommentje:
Elmondanám hogy egész nap vele vagyok a suliban(na jó nem egész nap de elég sokat)és minden egyes nap beszélünk egymással még akkor is ha nem találkozhatnánk.És szerintem is mi egymásnak vagyunk teremtve.ugyhogy légyszi és normális értelmes válaszokat nem pedig olyanokat hogy nem is szeret meg hogy nem kellesz neki
2017. márc. 25. 11:09
5/25 A kérdező kommentje:
De hogy homokos!
2017. márc. 25. 11:49
6/25 anonim 

válasza:

Senki nem írta hogy nem kellessz neki , meg hogy nem is szeret.
Lehet hogy még nem elég érett egy normál kapcsolatra.
Az pedig semmit sem jelent hogy egész nap beszélgettek.
Szoktatok randira járni?
7/25 anonim 

válasza:

xDDD
Bocs, ez vicces :D Cink a gyerek, puszit adott már? xD
8/25 anonim 

válasza:

attól hogy te érettebb (nem érett, érettEBB) vagy, attól ő még tényleg kisfiú, a lányok hamarabb érnek és másképp látod emiatt a dolgokat
9/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nem nem szoktunk randira járni ......És puszit sem adott.....De egy ölelést akarok semmi mást
2017. márc. 25. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!