Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezdeményezzek párbeszé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek párbeszédet egy csendes fiúval?

Figyelt kérdés

Szóval ő egy visszafogottabb fiú, inkább csak a barátaival van, lányokkal nem nagyon szokott beszélgetni, legalábbis az osztályból. Még új, de nekem szimpatikusnak tűnik, csak nem tudom, hogyan szólítsam meg, ha mindig másokkal van. Én is elég félénk vagyok, de félreértés ne essék, csak beszélgetni szeretnék semmi többet.

15l

2017. márc. 21. 20:31
 1/3 anonim válasza:

Én is hasonló esetben vagyok. Az osztálytársam idén jött, hamar beilleszkedett mindenkivel elvan. Nekem tetszik. Szeretnék vele beszélgetni, de nem nagyon tudom hogyan kezdjem.

Azt javaslom, hogy figyelj mikor mond vicceset és akkor mosolyogj rá. Vagy esetleg ha nálad jobb vmilyen tantárgyból kérj segítséget a háziból.

2017. márc. 21. 20:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Hogy érted, hogy semmi többet? Senki nem gondolta azt, hogy le szeretnél feküdni vele. Vagx arra gondolsz, hogy nem tetszik? Akkor minek ide került a kérdés?

Egyébként semmi komoly. Beszélj vele arról, ami mindkettőtöket érdekel, és igazábóp pont úgy kell, ahogy egy nyitottabb fiúval, csak kicsit többet kell majd neked beszélned, és kevésbé ,,agresszívan'', mert egyébként megijedhet. :)

2017. márc. 21. 20:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom, hogy beszélgessek vele mikor folyton másokkal van. Ha egyedül is van néha akkor meg félek, hogy hülyének nézne ha csak úgy odamennék hogy mizu vagy nem tudom
2017. márc. 21. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!