Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni az ellen, hogy nem merek beszélni a lányokkal, akik bejönnének nekem? Továbbá az önbizalmamat és magabiztosságomat hogyan növelhetném?
#8:
A normális lánynak vannak ismérvei legyen az rocker vagy "hercegnő". Ez olyan,mint a KRESZ. Be kell tartani, mert az a szabály és normális, de valakinek az a normális,hogy nem tartja be...
Az általad említett vad rockereknél is és a művelt visszafogott embereknél is lefogadom,hogy normálisnak a nem r.bancság, a megbízhatóság, a megcsalás kerülése, az intelligencia (vagy legalább ne legyen sík hülye......), a tartás (soroljak még?) minősül, a normális nem lehet ennyire relatív.
"a például egy lány osztálytárssal raknak össze valamilyen csoportmunkában, akkor ettől függetlenül nem leszek tapló vele, még ha esetleg pont olyan is akivel nem szoktam beszélgetni, ergo nem ismerem.:D Te viszont azt mondod, hogy az a pasi, aki más lánnyal ismerkedik, tehát gyakorlatialg kapcsolatba elegyedik, az már nem normális.:D "
Azt hittem,leesett,hogy nem az effajta "kötelező" ismerkedésről írtam, de akkor nem.
Én egy szóval nem írtam,hogy te valami rosszat csináltál, továbbra sem érted, amit írtam.
Te írtad,hogy oda-vissza írogatnak neked lányok, meg flörtölnek. Nem mondtam,hogy a te hibád,innen jött az én szubjektív véleményem,hogy a flörtölős hölgyeményektől, akik tapadnak,meg teszik a kértértelmű megjegyzéseket, hányinger kerülget, egy lány legyen visszafogott, mert az én agymenésem az,hogy ezt én értékelem, az effajta tapadást viszont nem.
Gondolom,nem volt tiszta,hogy azt írtam,hogy ha jön egy normális lány.....de akkor úgy fogalmazok, hogy nem gagyi flörtölést szeretne vagy vagy hogy legyen még egy pasi a 10 mellé, akivel jóban van, hanem párkapcsolatot, akkor ez a nagy konkurencia elijesztheti. Magamból kiindulva nem kéne egy olyan csaj, akit körberajognak a pasik és ezt ő természetesen viszonozza is, mert találok majd egy "monogámabbat",ahol nem érzem magam egynek a sok közül.
Te leírtad ugyanannak a dolognak a pozitív oldalát, aminek én a negatívat. Te meg támadásnak vetted, miközben egy lehetséges következményt írtam le.
De mit jelent a nem r.bancság?:D Meg a megbízhatóság?:D Sokan azokat is r.bancnak tartják, akiknek sok fiúbarátjuk van(amikor ez önmagában semmit az égadta világon nem jelent). Sokak a rossz külső megjelenésű fickókban már a megjelenésük miatt sem bíznak meg.:D Mit takar a megcsalás? Van akinek már az is az, ha valaki egy jót nevet egy másik lánnyal, van aki még 3-asban is nyomatná.:D Mindenkinek a saját valósága a normális, viszont az ő valósága lehet hogy azonos, vagy hasonló másokéval. Ugyanezt a többi dologra is át lehetne vetíteni amiket leírtál.
Én nem a kötelező ismerkedésre gondoltam. Én egy párkapcsolatba nem azért megyek bele, hogy korlátokat szabjak magamnak. Például ha egy nő ugyanazon dolgozik amin én, de alapjáraton nem lenne szükségem arra, hogy segítsen, én mégis a segítségét kérem, mert hatékonyabbnak tartom a fejlődésünket úgy, és erre rágna be az asszony, akkor az mennyire normális? Nem is mint nőre tekintek arra a személyre, hanem mint munkatárs, esetleg barát. Akkor úgy mennyire lenne jogos ez?:D
Én egy percig se hittem azt, hogy amit én csináltam az rossz, csak egyrészről az nem tetszett, hogy míg én itt segíteni próbálok a kérdezőn te ennek a lehetséges negatív oldalait emeled ki, ami soha sehova nem vezet senkit(a negatív dolgok léteznek, de nem tények, és nem alapelvek). Viszont másrészről az nem tetszett, hogy pitsának nevezel olyan embereket meg típusokat, akikről fogalmad sincs. Beskatulyázol embereket, csoportokba rakod őket, hogy ki a normális, és ki az elcseszett, amihez amúgy tökre jogod van, csak ezt kinyilvánítva másoknak ne számíts túlzott toleranciára.
Egy normális lány legyen visszafogott? Hát nem arról volt szó, hogy a vad csajszi is lehet normális?:D A flörtölős hölgyemények tapadnak?:D Nem értem milyen kutatások bizonyítékai ezek.:D Mit nevezünk egyáltalán flörtnek?:D Én akikkel flörtölgettem a felével nem is beszélgettem.:D Azt se tudják ki vagyok, csak flörtölgettünk és ennyi. Ebben hol van a tapadás?:D Kétértelmű megjegyzés?:D Egy szót nem váltottunk:D
Egynek a sok közül csak az tudja magát érezni, aki saját magát nem tartja különlegesnek egyedinek. Akinek lehet kicsi az önbizalma is, nem bízik abban, hogy szerethető. A te általad normálisnak titulált párkapcsolati egyének definicója a biztosra menés szerintem, hogy az adott lány biztos legyen az oldaladon, a nézeteid elfogadását tekintve, illetve a te általad normálisnak kreált viselkedési formák elsajátítását tekintve, így biztosan nem fog elszaladni, ha teljesen egy hullámhosszon vagytok. Nem pedig az, hogy jól érezze magát mindkét fél. De hát ki tudja kit mi tesz boldoggá.:) Mondjuk egy bizonyos szintig akkor is jól érzi magát mindkét fél, ha ugyanazokat vallják normálisnak.:D Csak ez a görcsös ragaszkodás az elvekhez, ez a rugalmatlanság eléggé nagy nehezék lehet hosszú távra. Én erre akkor jöttem rá, amikor görcsösen akartam pozitív lenni. Tudtam, hogy ez nem így működik, hogy nem lehet egyik pillanatról a másikra az élet egy tündérmese. Viszont azt is tudtam, hogy mégis csak lehet jó. És a titok a rossz dolgok pozitívvá generálása, és nem pedig pozitív dolgok generálása a semmiből. Ergo elfogadni a rossz dolgokat a negatívakat is. Elfogadni, de nem ragaszkodni hozzájuk, hanem átkreálni őket. Elfogadom, hogy aztán ugyanaz a jelentés valami pozitív formát öltsön. Tehát ha elutasítanak, ami önmagában egy negatív dolog, akkor arra fogok fókuszálni, hogy ezaz, még több tapasztalatom lett, tanulok ebből is, tökre jó már. Lehet ezt most hülyén fogalmaztam meg, már nagyon agyhalott vagyok, de biztos vagyok benne, hogy érthető:D És ez az ami tetszik az embereknek a lányoknak. És ezt lehet testbeszéddel is közölni. Nem tudom mennyire vagy jártas a témában. De mindegy is.
Amúgy a teljes agyhalál kerülget az álmosság által, szóval helyesírási hibákba belekötni nem ér:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!