Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan forduljak felé?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan forduljak felé?

Figyelt kérdés

Exem elég durván atvert engem. Szakított velem, de mar aznap együtt volt valakiel. Mivel még szerettem, tanácsot kerhetett. Majd még távolabb el dobott.. Ma szakítottak. Hogy tekintsek rá? Miként kezeljem? Beszéljek vele vagy ne foglalkozzak vele? Mi legyen?

F

2017. márc. 18. 22:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezek után szerintem ne.

Ha már aznap lett barátja, nem lehetett hozzád valami hűséges, meg nem szerethetett ez annyira..

Ha szeret nem ver át, meg nem lesz hirtelen egyből neki pasija..

Én a helyedben biztos nem foglalkoznék vele, tetszene neki hogy még ezek után is te közeledsz hozzá, és folytatná ezt a kis játékot, bolonditana téged még nem talál új pasit!

2017. márc. 18. 22:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi a választ.
2017. márc. 19. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!