Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom eldönteni, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom eldönteni, hogy most haragszik-e vagy mi a problémája a srácnak, és nem tudom, hogy lenne a legjobb? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú aki sokkal idősebb nálam és nem is akarok tőle semmit, de múltkor ráírtam, mert volt egy félbehagyott történet aminek hallani akartam a végét és kíváncsi is voltam a személyiségére is, de nagyon aranyosakat írt. Egész nap beszélgettünk, de aztán nem is írt többet én meg úgy voltam vele, hogyha te nem, akkor én sem. Viszont amikor legközelebb találkoztunk akkor levegőnek nézett és szarul esett. Most csak szerintem vágta be a durcát, vagy én nem tudom mi baja lehet. Vagy ha esetleg azt hitte volna, hogy nyomulok (de semmi ilyesmiről szó sincs) akkor, hogy tudnám a tudtára adni? Mit gondoltok, mi lenne a legjobb lépés?

2017. márc. 16. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha jelent neked bármit ez a fiú, akkor kérdezz rá. De ha nem fontos akkor szard le te is
2017. márc. 16. 22:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazából szeretnék mindenkit megismerni és több barátra szert tenni, de vannak, akik ezt félreértik. De még nem ismerem annyira jól, hogy el tudjam-e dönteni érdemes-e "küzdeni" érte vagy sem.
2017. márc. 16. 22:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Tipikus...

A neten tud jòfej lenni, meg beszéngetni. Élőbe persze hogy más... Ha levegőnek néz akkor sanszos, hogy inkább fél minthogy azert nem beszélt veled mert nem irtál.

2017. márc. 17. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!