Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anotalk-on kívül van más ismerkedős oldal, online?
Gaymeet.hu
Ott találtam meg a barátom.
lol, kettes válaszoló :DDDD
háát, szerintem aki annyira ismerkedni akar, az "feltalálja magát", akár facebook-on is ráírhatsz arra, aki szimpatikusnak tűnik, vagy például az érdeklődési körödhöz kapcsolódó csoportokban (bizonyos zenészek/műfajok, filmek, sorozatok, rajzolás, stb.:D) is találhatsz néhány jófej emberkét :D
az Anotalk meg eléggé "szemetes", mindenre jó, csak kultúrált ismerkedésre nem, vagy aki mégis normális, az of korsz, az ország másik oldalán lakik...:D
14l
#3, az utolsó mondat mennyire igaz... :D
16F
Szerintem itt is tudsz ismerkedni
Ismerek olyat akik itt jöttek össze
Persze sokan mondják, hogy hülyeség itt ismerkedni, de szerintem egy próbát megér :)
14/l
igazából kb. ugyanott van az ember, főleg ha itt is olyan a felhasználóneve, amiből nem derül ki semmi.
én pl. tegnap beszélgettem itt egy csajjal, és az ő felhasználója utal másik közösségi oldalakon használt felhasználónevére :D bár igazából nem is tudom, mi a jó megoldás, elvégre ha az ember ismerkedni akar, akkor csak el akarja árulni, hogy ki is ő valójában...:D
Ha gondolod írj,és beszélgethetünk
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!