Interpals hogyan működik?
Konkrét kérdésem, hogy be tudom állítani, hogy nekem ki írhat, illetve azt hogy ne tudjanak írni, ne lássanak vagy valami hasonlót? :)
Illetve törölni tudom a fiókot?
Csak 1-2 embert szeretnék levelzőtársnak, egy bizonyos országból amit megszeretnék ismerni a ténylegesen ottélők szemszögéből, és csak velem nagyjából megegyező korú lehetőleg szintén lány személyeket keresnék.
Aki fent van az oldalon írna pár sort hogy milyen? :)
Ezekkel részben lesz is gond, részben nem.
Magát a szűréseket be tudod állítani, hogy hány évestől hány évesig és milyen neműekkel akarsz beszélni, valamint, hogy melyik országból. A gond inkább az lesz, hogy el kell érned, hogy te is megfelelj nekik. Azonban ha nagyon leszűkíted, hogy kikkel akarsz beszélni, akkor még azok sem fognak rádírni/válaszolni, akik beleesnek a keretbe, mert azt látják, hogy túlságosan szűk látókörű vagy (még ha nem is, de attól még ez jön le belőle).
Egyszerűbb, ha inkább nyitva hagyod a profilt, maximum a kort állítod be, de azt is kicsit szélesebbre, mint a tényleges, (22-25 közöttiekkel beszélnél, akkor adj meg 20-27 értékeket) és szimplán a bemutatkozásba írd bele, hogy melyik országból szeretnél veled egykorú lányokkal beszélgetni. Fog olyan is írni, aki nem fér bele a megadott keretekbe, de azt egyszerűen figyelmen kívül kell hagyni. Illetve te írogass olyanokra akik megfelelőek. Ha már te szeretnéd megismerni az adott országot, akkor te kezdeményezz és kérdezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!