Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelöljem facebookon?
Találkoztam egy 18 éves fiúval, korábban fogjuk rá ismertem, de semmit sem beszélgettünk ,jó pár éve találkoztunk, csak anya jóban van az anyjával, ennyi. Köszöntünk egymásnak, és anyámmal beszélgetett, ( vele is ott volt az övé) és nekem nagyooon tetszik, kedves, és szép a mosolya, talán én is tetszem neki, nem tudom, ő jött oda hozzánk. Nem szoktunk találkozni, nincs alkalmunk beszélgetésre szóval arra gondoltam bejelölöm facebookon, de nem merem, szeretném ha kezdeményezne.
Nagyon tolakodó, ha bejelölöm? Tudom, hogy 4 év a korkülönbség, de nagyon tetszik. Szóval vélemény? 14/L
29# És-sel nem kezdünk mondatot. Remélem "levágod" a poént. Mivel tényleg csak annak szánom, ill. úgy látom te is intelligens vagy (semmi szarkazmus)
19/Harambe
Levágtam, köszi nagyot nevettem.
Egyetértessz velem?
Huhh, vita a javából...
Mindkettő félnek igaza van valamilyen szinten. Mivel nem akarok belekeveredni csak a kérdezőnek szeretnék válaszolni.
Jelöld be nyugodtan, mi baj lehetne belőle? Legfeljebb nem igazol vissza. Az, hogy összejönnétek annak kicsi az esélye. Persze a mai világban még ha rá is írsz, még az sem számít tolakodásnak.
Annyit még az egészhez hozzáfűznék: hogy interneten akar ismerkedni, é emberek szerint nem tud életben? Valahol el kell kezdeni az egészet. A bátorság nem egyik pillanatról hullik az ölünkbe főleg ha egy olyan személyről van szó aki tetszik nekünk. Persze vannak emberek akiknek ez a bátorság megadatik, de sajnos nem mindenkinek. Akinek meg igen, legyen boldog...
Egy évvel idősebb lány
Én már ötödik óta nyolcosztályos gimibe járok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!