Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen volt az első csók?

Minket a húgocskám hozott öszze. :3
Leírjam privátban, vagy ide is jó lesz? :)

A történet hosszú, megpróbálom lerövidíteni...
15 voltam, amikor az utcán megláttam egy gyönyörűszép lányt, de nem mertem megszólítani. Később haveroktól megtudtam a nevét, fb-n is megtaláltam, de semmi, nem jelöltem be, nem mertem. Mindig, amikor megláttam őt, csak bámultam. Ez így ment két éven keresztül. Aztán egyszer az akkor még 11 éves kishúgommal mentünk a tescóba bevásárolni, és megláttam a lányt, természetesen csak bámultam, a húgom pedig megfogta magát, oda kiabált, hogy, majd oda lökött hozzá... Nagy nehezen, de köszöntem neki, vissza köszönt, bemutatkoztunk, beszélgettünk, elvoltunk, közben bevásároltunk. Már este volt, hazakísértem a lányt, és hát a kapuban történt a csók, de holdfényben! :3
3 év eltelt már azóta, még mindig együtt vagyunk. Ezt mind a húgocskámnak köszönhetem! :D
20/F

A 4-es választól mindjárt elolvadok :")
Nekem egyáltalán nem volt ilyen szép. 14 éves voltam, tetszett egy fiú, egy ideje hazakísért mindig, aztán fogadtuk valamiben. A vesztettem, meg kellett csókolnom.
A lépcsőházunkban történt (nagyon romcsi...). Megpróbált közelebb jönni szerintem, amikor hátralökött, ezzel beverve a fejem a postaládákba :D
Közben csak arra tudtam gondolni, hogy "valahogy nem így képzeltem".
Végül mégis jártam vele fél évig, de egyáltalán nem voltam belé szerelmes (ezért is szakítottam).
Nem rossz emlék, nem bántam meg, viszont nem is szép emlék, amire szívesen emlékszem vissza :)
De így jártam :D

Fiúsuliba járok és szokott lenni néha ilyen rendezvény, hogy 2-3 suli együtt rendez egy ki mit tud-ot vagy valami. Így volt ez tavaly is. (Egyébként akkor 15 voltam.) A ki mit tud-on az egyik csajszi nagyon szépen énekelt és nagyon megtetszett. A fellépése után gratuláltam neki, aztán mondta, hogy ha gondolom beszélgethetünk, úgyis lesz eredményhirdetés, stb... Végül ő nyert, tök boldog volt, mondta, hogy ha gondolom haza kísérhetném, természetesen így is történt. Egy óra séta alatt tök sokat megtudtunk egymásról és jól el is áztunk a sötétben. Mikor elértünk hozzá köszöntem volna el, de mondta hogy így elázva meg se próbáljak elmenni hanem menjek be és melegedjünk, stb. Ezután kiderült hogy szeret fifázni, úgyhogy mivel én is, 3 órát fifáztunk, persze közben dumáltunk is. Majd mikor este hazajött az anyukája (a szülei elváltak) a barátjaként mutatott be. Nagyon meglepődtem és egyben boldog voltam, itt nem szóltam semmit, de mikor visszamentünk a szobájába leültünk az ágyára, én óvatosan "hátralöktem", föléhajoltam, megkérdeztem tőle, hogy: "barátod?:)" És mielőtt válaszolt volna megcsókoltam. Nagyon jó volt, de sajnos csak 8 hónapig ment a dolog... Azóta se volt barátnőm.
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!