Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknál az előny ha egy lány tud sütni, főzni és kb. minden munkát el tud végezni a ház körül?

Igen, de ugyanakkor én is elvárom, hogy ő se dobja el a szivacsot, vagy a felmosófát, és képes legyen valami ehetőt összedobni, ha sokáig vagyok melóban.
A takarítással nálunk nincs gond, de a párom alapdolgokon (rántotta, pár leves meg tészta) nem tud főzni :) Viszont olyan tükörtojást csinál, amlyet én soha és húspácolásban is bajnok :)
De nő létemre szereltem már szét mosdócsaptelepet (apa vízszerelő :P), úgy, hogy ő csak lesett, mit csinálok.
Bár a Kedves inkább okos és hidegvérű-logikus meg bármit patentra megszervez, ami meg nekem nem megy, mint gyakorlatias.
Jó, a szekrényeket ő legózza össze :D

De ez a jó, én nevetek azokon a csajokon, akik azt sem tudják, hogyan kapáljanak, pl. Mert okés, a panelben nem kell, de ha kertes házba költözik a férjével...
Főzni meg nem cucc: felütöd a szakácskönyvet, és hajrá. Én is most tanultam meg főzni 27 évesen, mikor összeköltöztem a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!