Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok mindentől függ.
USA (feltételezem)?
Ő hiv (ha nem, az lehet gáz)?
Ott dolgozik, vagy tanul (utóbbinál macerás lehet, ha te nem tudnál ott tanulni/dolgozni)?
Amerikai, vagy ő miért ment ki?
Te mit csinálnál ott (hosszabb idő esetén dolgozni kellene)?
(Jól) Beszélsz angolul?
Mennyi időre mennél?
Vízumot megkapnád (munkához macerás, amúgy max 3 hónap)?
Én, ha szeretném, és tehetném, biztos mennék. :)
Ha kapsz egyáltalán vízumot, talán.....
Ha ott le is akarsz telepedni vedd is el..zöld kártya.
Igen, én alapvetően kimennék, de azért előtte mérlegelnék.
A korábban feltett kérdések mellett még az is számít, h.:
Mennyi időről van szó? (a vízum nem mindig egyszerű dolog)
Előtte találkoztatok-e már, van-e személyes ismeretségetek?
Ő szeretné-e, h. kimenj v. csak úgy meglepiként beállítanál?
(ismerősöm nagyon-nagyon ráfázott, részletek lejjebb)
Miből tartanád fenn magad v. van elég tartalékod?
Itthon nem számít/ nem probléma, ha hosszabb időre elmész (család/ munkahely/ iskola vs. egyetem)?
Az ő környezete (család, ha még kiskorú) hogyan fogadna/ fogadná a látogatásod?
Ismerősöm (35, multinál középvezető, mellé még jó termetű (185, 75 kg), jóképű, jól nevelt is) megismerkedett egy magyar tárkereső oldalon egy m. származású, látogatóban itt(hon) tartózkodó, de Skandináviában született és elő lánnyal.
Itthon találkoztak, ill. egy 'harmadik' országba (itt, Európában) elmentek egy szupersztár koncertjére is, és szuperül érezték magukat. Aztán folytatódott a chat, majd a srác (a lány tudtával) kiment hozzá meglátogatni. Miután megékezett egy skandináv város repterétől kb. 100-150 km-re levő Isten háta mögötti településre, a lány nem engedte be, mondván, nem szeretne vele újra találkozni, randizni...
Kérdeztem az ismerőstől, h. ez 'menet közben' hogyhogy nem derült ki? De maga sem tudta arra a választ, h. idő közben mi történhetett (a lány fejében).
Úgyhogy csak óvatosan, 150% biztosra kell menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!