Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék megszólítani...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megszólítani egy lányt?

Figyelt kérdés
Nincs önbizalmam, nem tudok témákat felhozni, nem tudok kezdeményezni , nálam mindig ott van hogy mi van ha NEM. Nem tudok idegenekhez hozzá szólni. Mit kell csinálnom hogy nőjön az önbizalmam?
2017. márc. 9. 15:30
 1/2 anonim ***** válasza:
javaslom az olyan filmek, mint a másnaposok, family guy, nagyfater elszabadul és ezekhez hasonló filmeket a figyelmedbe. legyél laza ne stresszelj, süss el egy két jó poént ha barátaiddal vagy. én is olyan voltam mint te, de lassan lassan kikerültem ebből a helyzetből. nyomjad a hülyeségeket és tornázz, de a mozgás szépségéért ne nyomasd ezeket a fehérjéket és társait. öltözz lazán és elegánsan. ha adsz a külsődre akkor a belső értékek is nőni fognak benned és lesz önbizalmad ha ezeket a tanácsokat megfogadod. nekem bevált. sok sikert!
2017. márc. 9. 16:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Először a külsődet tedd rendbe. Ha kihozod belőle a maximumot, akkor már csak a kommunikációra kell figyelned. Először ne az utcán szólíts le egy idegent, hanem kicsivel kezdd. Mondjuk kérdezz valamit egy (nő) eladótól. Vagy kérdezd meg valakitől az időt vagy kérj egy zsepit. Ezek a kis sikerélmények növelni fogják az önbizalmad. Utána kezdeményezz beszélgetést egy olyan helyen, ahol az ismerkedés a fő cél. (szórakozóhely, koncert, bár) Ha már ebben is van gyakorlatod, utána már rutinosan fog menni. Csak kicsiben kell kezdeni. :)
2017. márc. 9. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!