Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért félek annyira attól...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek annyira attól hogy egyedül maradok?

Figyelt kérdés

Félek hogy nem lesz senkim, hogy majd egyedül öregszem meg unokák nélkül:( Sok csalódás ért már, nagyon sokat sírtam is mert rossz kapcsolatokba kerültem bele és amikor elterveztem a jövőmet valakivel akkor annak annyi is lett mert nem úgy alakult semmi ahogy elterveztem.

És már tényleg kezdem azt hinni hogy soha senki nem fog enged elfogadni, szeretni. Fiatal vagyok még de akkor is félek ettől annyira hogy szinte már depresszióssá tesz ez az érzés.

2017. márc. 6. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:
hány éves vagy és fiú v lány?
2017. márc. 6. 20:08
 2/6 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok és lány.
2017. márc. 6. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Teljesen normális ebben a korban, sokan ìgy vannak vele. Számtalan barátod lesz még, előbb-utóbb a neked valót is megtalálod.

19/F

2017. márc. 6. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Figyelj. Igazából tök egyszerű a dolog. Ez a egyedül maradok, soha senki nem fog szeretni, elfogadni dolog. Ez már alapból megdőlt, mert írtad hogy volt kapcsolat. Lehet rossz kapcsolat, de jelentettél valakinek valamit, tehát egészen biztos hogy ha ez egyszer előfordult, akkor máskor is fog! :) Ne keseredj el, szerintem minden rendben lesz, nyugodj meg, éld az életed, csináld a dolgaid úgy ahogy szeretnéd, aztán majd alakul magától. Milyen dolgok miatt érzed azt, hogy senki sem tudna elfogadni?
2017. márc. 6. 20:34
 5/6 A kérdező kommentje:

De valamiért már feladtam a reményt hogy valaha is megtalálom a megfelelő embert előbbutóbb mindenki elhagy.:(

Próbálok nem így gondolkozni de nem megy.

Hát olyan dolgok miatt hogy például elég féltékeny típus vagyok, főleg ezért. Meg úgy nehezen leszek önmagam vagyis idő kell hozzá.

2017. márc. 6. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezzel semmi gond :) Szerintem nagyon sok férfi szintén elég féltékeny. Ezeket a dolgokat meg lehet beszélni!

Az megint nem rossz dolog szerintem, hogy kell egy kis idő, hogy kiteljesedj, bár tudom nem könnyű, ebben pl én is ilyen vagyok, de hosszú távon lehet jó dolog is, mert le tudod morzsolni végülis azokat akik nem gondolják túl komolyan a dolgot :)

2017. márc. 6. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!