Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól sejtem, hogy tetszem neki?
Üdv!17 éves lány vagyok és van egy fiú haverom,akiről sejtem,hogy bejövök neki.Két és fél éve ismertem meg a gimiben.
Ezeket a "jeleket" vettem észre:
-órák után a tanári előtt ültünk és beszélgettünk,amikor megjelent egy lány ismerőse,akivel láthatóan jól elvoltak.A srác később súgott valamit neki,mire a lány hangosan kimondta,hogy:"Ez az a lány?!"Mire a fiù azt is mondta,hogy ne mondja el (nekem???).
-egyszer azt mondta,hogy nem tud rám soha haragudni(nem mintha lenne oka xD)
-A baráti társaságunkban folyton engem csesztet pl.belefúj az arcomba
-folyton megérint,ha van lehetősége
-Azt mondta,hogy engem így szeret,ahogy vagyok.
Ha helyes a megállapításom,akkor most mit csináljak?Én nem érzek így iránta,mivel aszex vagyok.(Biztosan tudom!)Minden testi érintkezéstől rosszul vagyok(kivéve az ölelés,kézfogás),ill nem érzek szexuális vonzalmat.Ezt ő tudja már,egy kicsit elgondolkodónak tűnt,de utána úgy tűnt mintha semmi sem történt volna.Ugyanúgy "piszkált" (5.pont)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!