Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok összejönnétek egy hardcore gamer pasival?
Figyelt kérdés
Arra gondolok aki éjjel napal jáccik, nyomatja a minecraftot, counter strikét stb.2017. márc. 4. 18:52
21/29 anonim válasza:
Kedves 20as válaszoló. Ne szóld le a Minecraftot csak mert neked nem tetszik. Igenis jó az a játék, attól függetlenül, hogy a 10 éves korosztály lerontja a színvonalat.
22/29 anonim válasza:
21-es adom. A minecraft jó játék főleg mikor nem pattognak a kisebbek 😅
23/29 anonim válasza:
Mi a jó benne? :'D Még a sims is jobb.
24/29 anonim válasza:
21-es vagyok
Az a jó benne, hogy azt építhetsz meg amit csak szeretnél. Fejleszti a kreativitást.
A túlélő része pedig nem az a könnyű survival a tucatszörnyekkel, hanem igenis meg kell dolgozni mindenért (legalábbis ha tisztességesen játszol csalások nélkül).
26/29 anonim válasza:
Nézőpont kérdése,mindenkinek más az ízlése. Valaki elég szép,látványos építményeket tud létrehozni a játékban.
27/29 Amok525 válasza:
Nagyon szomoru olvasni egyesek hozzáállását ezzel kapcsolatban.
Sajnos nehezen érik meg M.o nyugati látásmódra, nos sok olyan gamer
Van aki ebbol el es irdatlan penzt keres európai nem hogy magyar fejjel... sajnálatos hogy sokan elítélendő manianak gondoljak ezt, szerintem az elvesztegetett ido a sparban dolgozni havi 100 ert na az amin valltoztatni kene de sokan ott is fejezik be..
28/29 anonim válasza:
Mert a játszás az aztán hasznosabb, mint a sparban dolgozni, ugye? Ja nem.
29/29 Flowra :3 válasza:
Igen. És énis szetettem játszani a minecraftal csak sajna nincs sokidőmrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!