Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok összejönnétek egy hardcore gamer pasival?
Figyelt kérdés
Arra gondolok aki éjjel napal jáccik, nyomatja a minecraftot, counter strikét stb.2017. márc. 4. 18:52
11/29 anonim válasza:
lol, te nem pasi vagy, csak kisfiú.
Az igazi nagybetűs FÉRFIAK a Dark Souls-al játszanak.
12/29 anonim válasza:
Ha van egy kis humorérzéke, és velem is foglalkozik, akkor simán
13/29 anonim válasza:
a dark souls egy könnyü fos. :)
gémer lányok jelentkezését várom, kérdezővel ellentétben én csak pro vagyok, nem ragefag csélow. :D
14/29 anonim válasza:
13 ha a DS könnyű fos, akkor mondj már egy nehéz játékot :D
17/29 anonim válasza:
#14 ha az neked nehéz, akkor hagyj fel a játékokkal. :D
18/29 A kérdező kommentje:
Tolom a májnkráftot jelenleg :) ja és 16 vagyok
2017. márc. 7. 20:09
19/29 anonim válasza:
Előbb tanulj meg helyesen írni és csak utána keress barátnőt ;)
Egyébként meg ez tényleg nem hardcore gamerség hanem megszállottság. Én is nagyon sokat játszom, főleg Minecrafttal, de azírt életem van mellette, de ahogy nekem a kérdésből lejött, neked nincs. Hogy várod el egy lánytól, hogy egy játék chat részén keresztül beszélgessen veled mert te folyton ott ülsz? Szakadj ki kicsit a gép elől mert így soha nem lesz barátnőd, hogy csak ott ülsz és mást sem csinálsz. :)
19/l
20/29 anonim válasza:
^ miért pont szarkrafttaaaal? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!