Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem? (többi lent) :D
A lényege az a dolgoknak, hogy november eleje óta nagyon bejön egy lány és a jelek alapján én is neki (aki kíváncsi a jelekre, annak privátban leírom, mert egy kicsit hosszú), odamentem, hozzá még januárba, beszéltem vele, hogy felmérjem tényleg bejövök-e neki és elég pozitív volt. Amikor megint odaakartam menni hozzá és tovább vinni a dolgot akkor sajnos beteg lett, majd rá két héttel, amikor visszajött, akkor nem tudom, hogy mi történt, de elkezdett kerülni, törölt a facen, majd a két legjobb barátnője is. Nem tettem semmi rosszat, vagy olyat amire ez lenne a reakció :(. Azóta ha együtt beszélgetnek és meglátnak akkor rám néznek és rajtam röhögnek. Próbáltam volna azóta beszélni vele de kerül, így nincs alkalmam. Tudom, hogy buktam a csajt, de nem tudom miért csinálják ezt? :( Elég szarul esik. Valami ötlet?
17F vagyok a lány 16
Ja és ha ez számít valamit: a lányról kikerült egy meztelen kép, meg elvileg volt olyan, hogy pénzért megcsókolt egy vadidegen srácot és még ki tudja h mi volt :D :((

Na a sarki lány. Már ne haragudj! De ezek után mi *kavicsot* akarsz tőle? Felejtsd el! Ez egy éretlen kis valaki. 16 évesen azért már kicsit komolyabbak az emberek. Vagy ez csak nálunk van?
16 éves és meztelen kép, meg idegeneket csókolgat PÉNZÉRT. Mit akarsz tőle? Csak játszadozik.
Általános iskolában csinálnak ilyet a gyerekek.
18/L
Ilyet mi is csináltunk a barátnőimmel.:D
A mi esetünkben ez puszta hülyülés volt. (Dilis bagázs vagyunk).
De lehet, ez alatt a viselkedés mögött több dolog is, pl.: hülyének néznek, tetszel valami ismerősüknek vagy valamelyiküknek és ezért vagy pedig ők is hülyülnek.:D 14/L
Ui.: Hagyjad az ilyen luvnyát. Van nála jobb is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!