Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányismerőseimre ha ráírok fb-n, hogy mizu, hogy megy az érdeklődési körük, hogy vannak, nem válaszolnak, alig állnak szóba velem, ha elhívom őket valahova nem érnek rá, mit csináljak?
Ha lány lennék és valaki rám írna, hogy "mizu", bizony válaszolnék.
Egyetlen szőval: "közöd"?
Legalább visszaírnak.Én annyit válaszolnék, hogy anyád pics@ját kérdezd.
Utálom a felszínes, tömeg embereket akik így próbálnak "sikeresen kommunikálni."
L
Nem, kedves Utolsó, de azért van különbség egy látszólag odavetett "csá, mizu?" meg mondjuk a következők között (csak példák):
1. Szia! Hogy vagy? Látom, voltál Bécsben/Rómában/Madridban... Hogy tetszett? Én is imádok utazni, és érdekel minden külföldi nagyváros.
2. Szia! Mi újság? Látom, voltál színházban. Én is nagyon szeretem a színházat, sokat járok. Tudsz ajánlani valami jó darabot? Nekem tetszett a...
3. Szia! Hú, most látom, hogy olvastad XY könyvet. Ajánlod? Szeretek olvasni, de ezt eddig még nem ismertem.
Nos, ha már facebook, amiről ugyebár ilyen és hasonló dolgokat lehet megtudni az emberekről... Én jobban értékelném, ha már rámír valaki, akkor olyasmiről írna, ami érint/érdekel/mutatja, hogy tényleg érdeklem őt én is. Egy csá, mizuval mit kezdjek!? Amellett, hogy abszolút bunkóság ismerkedéskor egy lánynak ilyen szlengesen írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!