Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hittem tetszek neki de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hittem tetszek neki de mégsem?

Figyelt kérdés
Egy suliba járok a kiszemeltemmel,én 10. ő pedig 14.be jár. Úgy kezdődött az egész,hogy először csak néha-néha láttam a folyosókon,de nem nagyon foglalkoztam vele.Aztán bejelöltem fb-n és ebből jött,hogy írtunk egymással.Utána a folyosón ő is nézett ahogy én őt.Lájkolt is.De aztán nem tudom mindennek vége lett.Akkor egyszer írtunk csak,pár hét után már nem nézett úgy sem.Csak néha pillantot rám.Nekem nagyon tetszik ő.Szerintem sejti is vagy aztán kitudja :D pár alkalom van csak,hogy én megyek mögöttük akkor hátra fordul és egyenesen rám néz aztán meg vissza fordul.Ha ő jön mögöttem én nem nagyon merek hátha fordulni. Nem tudom szerintem csak beképzeltem magamnak,hogy én is teszek neki és nem így van a valóságban :/
2017. márc. 1. 21:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia, nincs valami közös ismerősötök aki által megtudhatod, hogy tetszel-e neki? Egyébként lehet több lánnyal is beszélget, vagy éppen csak kalandot keresett és látta hogy te normális vagy... Rengeteg verzió van, de nem hinném hogy olyan lánynak lájkolja meg írogatna akihez nem vonzódik. De lehet éppen te nem adtál neki érzékelhető jelet és elbizonytalanodott.
2017. márc. 1. 21:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Nincs sok közös ismerős de akitől még talán megtudnám kérdezni az a tesója. Ha már az ismerősöknél vagyok van a legjobb barátja,bár őt személyesen nem ismerem,beszélgetni még nem beszélgettem vele.De mindig vele van és valamikor van úgy,hogy rám néz a barátja és én a nézéséből azt érzem tudja ő is .

Én is azért gondoltam azt az elején,hogy talán én is tetszek neki mert lájkolt és rám írt.De most nem úgy látszik.Igen az is meglehet elbizonytalanodott mert annyira nem mutattam neki ki az érzelmeimet,de van egy olyan érzésem,hogy tudja máshogy is érdekel nem csak barát.

2017. márc. 1. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!