Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a szeretethiány?
Figyelt kérdés
Igazából nem tudtam hova tenni ezt a kérdést, úgyhogy bocsi, ha rossz kategória. Kb. fél éve kezdődött az, hogy ha nekem valami bajom van, akkor elvárom, hogy a barátaim meghallgassanak, de ha nekik van bajuk, akkor én legszívesebben otthagynám őket, nem tudok mit kezdeni a helyzettel. Szeretnék ezen változtatni, de nem nagyon tudok. Igazából elég sok bántás ért már, nem írom le őket, de a legtöbb az egyik "barátnőmtől".2017. febr. 28. 16:41
1/6 A kérdező kommentje:
azt még kihagytam, hogy az érzéseimről egyáltalán nem tudok beszélni, inkább magamban tartom
2017. febr. 28. 16:43
3/6 anonim válasza:
"ha nekem valami bajom van, akkor elvárom, hogy a barátaim meghallgassanak, de ha nekik van bajuk, akkor én legszívesebben otthagynám őket,"
Ez inkább az empátia hiánya. Te mindent elvársz, cserébe meg semmi? Egyébként vannak barátaid, akik meghallgatnak, akkor hogyan lehetnél szeretethiányos? A szeretethiányos emberek azért szeretethiányosak, mert nem szereti őket senki, nem kellenek senkinek. Bár most már jól vagyok, nekem is volt részem az általam leírtakban. Ès nekem egy k. barátom sem volt, akiktől elvárhattam volna bármit is, és hipanaszkodhassam nekik magam. Ku.vára egyedül voltam a problémáimmal és az érzéseimmel, mert mindenki vagy letojt magasról,vagy még cshesztetett is. Na EZ a szeretethiány.
4/6 A kérdező kommentje:
na, éppen erről beszélek. Ezért is írtam idézőjelben azt, hogy barátnőm. Ha valami miatt csöndes vagyok, vagy csak nincsen kedvem semmihez, akkor már azzal jönnek, hogy hisztis vagyok, nyafogok. Az egyikük konkrétan a szemembe mondta, hogy azért szeret suliba jönni, hogy engem csesztessen, aztán meg leoltson, hogy nem tudok semmit se reagálni rá
2017. febr. 28. 18:22
5/6 anonim válasza:
Keress normális barátnőket, hagyd ezeket a hlye ri.ancokat.
6/6 anonim válasza:
emberek, magány. Vagy mi a kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!