Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért áll nagyon sok tinilány így a korkérdéshez?
Ha egy náluk 2-4 évvel idősebb fiú udvarol nekik: "Á, a kor nem számít, a lényeg, hogy szeressük egymást!"
Ha egy náluk 2-4 évvel fiatalabb fiú udvarol nekik: "Ugyan már, mit akar tőlem ez a kisfiú? Szánalmas!"
Hogy is van ez? Most akkor számít a kor vagy sem?
Természetesen tisztelet a kivételnek!
"De gondolom, te már megállapítottad, hogy én nem vagyok az, mert olyan jól ismersz engem, nem?"
Nem. Nem téged ismerlek, hanem az evolúciós törvényszerűségeket. Én is átéltem ezeket, a gyerekeimen is nyomon tudtam követni, ráadásul abban a korban vagyok, amikor, noha a rövidtávú memória romlik, a hosszútávú felerősödik, és ilyenképpen nagyon is élénken élnek bennem a régi érzések történések, emlékek.
Egyébként meg nem tudom, miért kapálóztok az ellen, hogy fiatalkorbán lassabban értek, mint a lányok. Semmi hátránnyal nem jár ez. Sőt! A lassabb érés következtében és ellensúlyozásaként ti egész életetekben férfiak maradtok, míg a nőkről ez ugye korántsem mondható el, mert a legtöbben 50 felé már lehúzzák a redőnyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!