Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el a volt osztálytársam?
Már nagyon régóta szerelmes vagyok belé és egyszerűen nem tudom elfelejteni, igazából nem is akarom, de azért ez már túlzás, hogy minden nap sokat gondolok rá és sokszor álmodok róla éjszaka. Tudom, hogy ez már beteges, de nekem még soha nem volt barátom és abban reménykedtem, hogy egyszer majd Ő lesz az. Van valami tippetek, hogy mit tehetnék?
19/L
A szerelem,talán mélyebb érzelmeket indít,ha az beteljesületlen.(Ebből a beteljesületlen vágyból temérdek gyönyörű vers született.)A beteljesülés,sokszor illúzióromboló,s így az álmoktól való megszabadulás egyik útja,ha nőiességedet bevetve kapcsolatba kerülsz a pasival,és beteljesülésig viszed azt.
Én inkább lelki vitrined központi helyére raknám ezt a plátói szerelmet,hogy jövőbeli kiábrándult szerelmeidet, ennek emlékével gyógyíthasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!