Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy lány a suliba, mindig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány a suliba, mindig engem néz. Bejövök neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a helyzet, hogy például suli diszkóban is mindig igy rám nézett, de amikor én néztem rá akkor elforditotta a fejét.

De volt olyan, hogy bentvolt órán, valamit beszéltek a tanárral és akkor is rám nézett egy párszor. Tesi óra után ott szoktak ülni a csarnok előtt, és igy az osztályából kb 3 lány mindig köszönnek, hogy "Szia (és a nevem)".

#tini #Önbuzalomhiány
2017. febr. 25. 08:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Oszt.társak vagytok?
2017. febr. 25. 08:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem, ő 1-el feljebb jàr
2017. febr. 25. 08:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Talán
2017. febr. 25. 08:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Hú hát nézd lehet tetszel neki,de ezt így nagyon nehéz megmondani,tessék odamenni és kérdezd meg tőle. Most őszintén mit veszíthetsz? Ha igent mond,akkor spuri meghívni randizni,és csábítsd el. Sok sikert.
2017. febr. 25. 09:00
 5/9 A kérdező kommentje:
Majd hétfőn.. lehet.
2017. febr. 25. 09:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Neked bejön a lány?
2017. febr. 25. 14:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Persze
2017. febr. 27. 19:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Na és ma próbálkoztál nála?:)
2017. febr. 27. 21:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Volt már töf-töf?
2017. febr. 28. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!