Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a "véletlen"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a "véletlen" nekimegyek a folyosón dologról? :D

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú, nem ismerjük egymást, soha nem beszéltünk.Facebookon nem akarok ráírni, mert látszik rajta, hogy nem az a fajta akinek bejön a facebookos ismerkedés.Bejelölöm majd, de ráírni nem szeretnék.Az egyik osztálytársával jóban vagyok, de neki nem akarom elmondani, mert másnap az egész osztályuk tudná.Arra gondoltam, hogy megkérdezem tőle egyszer, hogy nem látta-e xy-t, az nem venné ki magát furán?Vagy a tipikus nekimegyek a folyosón?:D vagy mit csináljak?
2017. febr. 24. 20:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Ja hogy a folyóson úgy patent,de akkor tényleg a folyosón és ne a folyónál mert ha beleesik és nemtud úszni akkor 6óra.
2017. febr. 24. 20:34
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem a kinézetéből, a facebookjából gondolom.Nem sok aktivitás, kommentekre se nagyon reagál.
2017. febr. 24. 20:34
 13/16 anonim ***** válasza:
66%

Basszus, te otthon egy pohár teát is úgy kérsz, hogy kérsz egy csirkepaprikást, és reménykedsz, hogy anyád inkább egy bögre teát ad?

Miért nem lehet egyenesen viselkedni? Kitalált marhaságok helyett inkább csak köszönj rá. Kérdezd meg, hogy hány órájuk van. Vagy akármi, amire lehet a későbbiekben társalgást építeni. De azzal, hogy nekimész? Vagy hogy más holléte felől érdeklődsz?

De felőlem játszadozz, és Facebookon még véletlenül se írj rá, csak majd ne csodálkozz, ha inkább egy olyannal jön össze, aki képes vele normálisan is beszélni.

2017. febr. 24. 20:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Akkor menj neki. De lehetőleg úgy, hogy idétlen h..lyelánynak tartson, mert ugye az biztos út a sikerhez.

Aztán nehogy bármi látható érdeklpdést mutass felé! Nehogy ráírj facen, sőt, még ha ír, arra se válaszolj, mert még a végén azt hiszi, hogy akarsz tőle valamit!

És lehetőleg érdeklődj nagy odaadással más pasik felől nála, nadd higyje azt, hogy másra vagy beindulva!

Tuti siker, csak nehogy a tudtára add, hogy bejön!

De azért nagyon ne sírj, ha a végén egy értelmesebb csajjal jön össze. ;)

2017. febr. 24. 20:41
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen, valószínű, hogy azt hinné tetszik a másik csávó:D barátnője van..:) mivel még sosem beszéltünk, szerintem tök hülyén venné ki magát, ha csak úgy megkérdezném hány órája van.Még sosem volt barátom, nem tudom hogy megy ez az ismerkedősdi, és félek hogy beégek nála.Köszönöm aki válaszolt, illetve aki normálisan válaszolt.Ne tépjétek már le a fejem légyszi, tényleg 0 tapasztalat van a hátam mögött.
2017. febr. 24. 21:04
 16/16 A kérdező kommentje:
Még kíváncsi vagyok a válaszokra:) Légyszi, próbáljatok akkor tanácsot adni, és ne fogyatékosként kezelni, mert szeretném hasznosítani az ötleteket)
2017. febr. 24. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!