Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a "véletlen"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a "véletlen" nekimegyek a folyosón dologról? :D

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú, nem ismerjük egymást, soha nem beszéltünk.Facebookon nem akarok ráírni, mert látszik rajta, hogy nem az a fajta akinek bejön a facebookos ismerkedés.Bejelölöm majd, de ráírni nem szeretnék.Az egyik osztálytársával jóban vagyok, de neki nem akarom elmondani, mert másnap az egész osztályuk tudná.Arra gondoltam, hogy megkérdezem tőle egyszer, hogy nem látta-e xy-t, az nem venné ki magát furán?Vagy a tipikus nekimegyek a folyosón?:D vagy mit csináljak?
2017. febr. 24. 20:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
44%
Ne is írj neki...:) Én is utálom, lányként.
2017. febr. 24. 20:12
 2/16 anonim ***** válasza:
Kor?
2017. febr. 24. 20:21
 3/16 anonim ***** válasza:
44%
facebookon ne írj, mert tuti az lesz: bocsi van barátom...:D
2017. febr. 24. 20:21
 4/16 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, 15:D
2017. febr. 24. 20:26
 5/16 A kérdező kommentje:
Az eddigi válaszokat is köszönöm, de főleg az utolsó két kérdés érdekelne:)
2017. febr. 24. 20:27
 6/16 anonim ***** válasza:
Én dedós és béna dolognak tartom, nem lenne attól szimpatikusabb a lány, amiért nekem jött. Akkor már inkább írjon, vagy ha bátortalan, akkor köszönjön, vagy mittudomén hozzon fel valami általános témát, mondjuk "véletlenül" pont akkor jöjjön a büféhez, amikor én, és kérdezze meg, hogy mit veszek... de ne valami idétlen módon, tripla kerülővel akarjon valamit elérni.
2017. febr. 24. 20:29
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük fel ha nekimész és ha úgy jár szegény mint Magdi anyus? Azt megtudnád emészteni? Úgyhogy ne a lépcsőn menj neki, hanem mikor jön ki a teremből, jössz ki a teremből
2017. febr. 24. 20:32
 8/16 A kérdező kommentje:
És ha a közös ismerősünkről kérdezem?,Pl nem láttad az xy-t?Az jó?
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Elárulod, hogy honnan lehet valakinek a kinézetéről megállapítani, hogy szeret-e facen ismerkedni?

Egyébként meg perszee, az fúú de snassz dolog, de nekiugorni a sulifolyosón az ugye mennyivel jobb...

10/16 A kérdező kommentje:
Nyilván nem a lépcsőn gondoltam:D
2017. febr. 24. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!