Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon bunkóság?
Figyelt kérdés
Igy bunkó szakítani valakivel?:
Lány: Sajnálom.
Fiú:mit?
Lány: Azt, hogy csak barátként szeretlek és hogy sms-ben kell elmondanom, mert nem mertem a szemedbemondani.
2017. febr. 18. 21:48
1/9 anonim válasza:
Igen, így az. Ha tényleg szakítani akar akkor tegye meg élőben a lány, de ez igaz a fiúkra is. 18F
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem véletlen vagyok vérigsértve, de véletlen felcseréltem.
Én vagyok a lány
2017. febr. 18. 22:04
3/9 anonim válasza:
Ez a szakítások legalja.... Egyik osztálytársam is egy ilyen szakítás miatt sírt egész nap.. Ez rohadt nagy pofátlanság a fiú részéről.
5/9 anonim válasza:
Ez a legnagyobb taplóság amit egy kapcsolatban ellehet követni.Úgy pofán vágnám az ilyet,hogy többet tuti még csak rám se nézne.
6/9 anonim válasza:
Bunkó szakítást bunkó módon is kell kezelni.
"De azért még áll a holnapi dugás, vagy sztornó?"
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem véletlen vagyok vérigsértve, de véletlen felcseréltem.
Én vagyok a lány
2017. febr. 19. 08:50
8/9 anonim válasza:
Ezt miért írtad le újra?
Amúgy brámelyikőtök is követe el, menjen a nó büdös francba
9/9 A kérdező kommentje:
Véletlen írtam le mégegyszer.
Bocsi
2017. febr. 19. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!