Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy boldogabb vagyok szingliként, mint egy párkapcsolatban?
Volt eddig 2 pasim, de mindegyiknek ugye vége lett.
Ugy érzem, hogy nem tudnám lekötni magam senki mellé. Jó érzés, hogy nem kötődöm senkihez es azt csinálok egy sráccal (na nem szexre gondolok ;)), amit csak akarok.
Pl tok jo, hogy osztálykiránduláson (az osztályfőnökünk minden évben kiharcol egy több napos osztálykirándulást) átjárunk egymashoz a fiúkkal alvás elott ilyen félmeztelenül (mert ugye nyáron meleg van es ezért "hiányos ruházatban" alszunk) es elnezegethetem az osztálytársak kockahasát anélkül, hogy korlátozva éreznem magam. 😃😃😃
Es nem is tervezem a közeljövőben, hogy pasim legyen, csak élvezem a szingli életet! 😃🤗
"Mottóm" is ilyen: "Az, hogy szingli vagyok nem azt jelenti, hogy nincs senkim, hanem hogy bárki az enyém lehet." 😃😃😃
De normális ez a hozzáállás a részemről?
Előre köszönöm a válaszokat! ❤
17/L
Nem.
És az nem a te mottód, hanem ilyen anti-női magaziné. ;)
#4 tudom ;)
És köszi a válaszokat! ❤
Szerintem élj úgy ahogy akarsz és ne hagyd h mások beleugassanak.
Én is ezt teszem. (Bár marha régen voltam 17. )
És ha valaki személyeskedik v piszkál meglehet neki mondani h figyelj ez itt az SKH szektor. Na lehet tiplizni. Nehogy már más mondja meg h hogy élj.
Szingliként egyébként sokkal több időd jut magadra.
(Ha 1X majd Államvizsga előtt állsz majd megérted h miért jó.)
Bár én azt a részét bírom h nem ugatnak bele idegenek a magánéletembe. Kimondottan jó egyedül moziba járni pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!