Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek a fiúnak vagy csak részeg volt? Lehet belole valami?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam egy buliba tancoltam egy fiúval alig ismerem csak latasbol mentem a mosdóba ott volt ő is nem tudtam mit akar mondta h zarjamba ez ajtót rs hirtelen le kapot majd alam nyúlt eloktem es kifutotam
Az után nagyon roszul volt nagyon be rúgott meg minden de Akk is ramse nezet semmi
Ebből lehet vmi?
Vagy csak az alkohol miat volt ijen?
2017. febr. 12. 14:29
11/14 anonim válasza:
Kanos volt. De azért az jó dolog már hogy elfutottál s nem hagytad magad.
Ám az ilyen pasikkal nincs mit kezdeni, én nem remélnek s nem is akarnék tőle semmit a helyedbe.
13/14 biusbiaa válasza:
a gyerekmennyi idős? Meg te is mennyi idős vagy? Hogy buliba jársz? .:D meg h a gyerek be rugot.:D igaz én is járok hébe hoba buliba 13/L vagyok de csak ilyen szabadterikbe altalaba és a 13/F haverom be rugot .:D nekem meg az unokatesomnak meg az egyik haveromnak kellet haza vinnie.D XD de én szerintem ne remélj sokat ..:/ ha csak le nem tisztázod vele a dolgot!! ;)
14/14 Igen, én vagyok! :) válasza:
Ja vesszőt nem használsz, maradjon is így.... hímvesszőt se sűrűn oké? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!