Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
-nektek milyen volt az első randi vagy az első csók? 12 éves vagyok de még minimum 1.5 2 évet szeretnék erre várni vagy többet! Csak kiváncsi vagyok nektek milyen volt leírnátok nekem?
Nekem egy buliban volt nyaron, gimi elott, 8. utan, azt hiszem, akkor 14 eves lehettem. Nem akartam ugy gimibe menni, hogy nem tudom, milyen az. Homalyosan emlekszem, de amugy jo volt, mert egy irto helyes fiu volt. De egyebkent, az emlekezetes csok azzal a ket fiuval volt, akivel tenyleg randiztam, es jartam is, vagy sokaig tetszettek. Az egyik fiuval elmentem randizni es athuzott az asztalon ugy csokolt meg (15 voltam). A masik fiuval elmentunk egy parkba, es a padon (16)
voltam, juj az annyira jo volt, mert mar titkon ket eve szerelmes voltam bele, es vegre eljutottunk odaig :))) Ezek regi sztorik, de szivesen emlekszem vissza rajuk. Ez nem olyan dolog, mint az "egyuttlet" tudod, azt tenyleg nem szabad olyannal csinalni, akibe nem vagy szerelmes, csak azert, mert "ott az ido". Mert en meg arra a bulizos elso csokra is szivesen emlekszem vissza, hiaba nem jartam a fiuval honapokig elotte.
Azóta eltelt 2 év. Alakult valami, vagy tartod magad még 1 évig?
Amúgy elmesélem én is az enyémet, ez még igazi gyermeki kíváncsiságból eredt. 9 éves voltam, a lány pedig 7. Apám akkor jött össze az anyjával, mi meg láttuk őket és kíváncsiak voltunk milyen is az. Így aztán kipróbáltuk egymással. Visszagondolva egész jó volt (de nagyon régen volt). Az első érzelemből elkövetett csókra utána többet vártam. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!