Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » -nektek milyen volt az első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

-nektek milyen volt az első randi vagy az első csók? 12 éves vagyok de még minimum 1.5 2 évet szeretnék erre várni vagy többet! Csak kiváncsi vagyok nektek milyen volt leírnátok nekem?

Figyelt kérdés

2017. febr. 9. 20:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
hm..? :)
2017. febr. 10. 18:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Egy házibuliban kissé illuminált állapotban történt, narancskóla és pálinka ízű csók volt , de sose felejtem el. ☺ Fél évre rá összejöttünk és 5 évig voltunk együtt.
2017. febr. 10. 18:28
 13/17 A kérdező kommentje:
De aranyos :3 ha tudtok még jöhet ;´)
2017. febr. 10. 18:46
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem egy buliban volt nyaron, gimi elott, 8. utan, azt hiszem, akkor 14 eves lehettem. Nem akartam ugy gimibe menni, hogy nem tudom, milyen az. Homalyosan emlekszem, de amugy jo volt, mert egy irto helyes fiu volt. De egyebkent, az emlekezetes csok azzal a ket fiuval volt, akivel tenyleg randiztam, es jartam is, vagy sokaig tetszettek. Az egyik fiuval elmentem randizni es athuzott az asztalon ugy csokolt meg (15 voltam). A masik fiuval elmentunk egy parkba, es a padon (16)

voltam, juj az annyira jo volt, mert mar titkon ket eve szerelmes voltam bele, es vegre eljutottunk odaig :))) Ezek regi sztorik, de szivesen emlekszem vissza rajuk. Ez nem olyan dolog, mint az "egyuttlet" tudod, azt tenyleg nem szabad olyannal csinalni, akibe nem vagy szerelmes, csak azert, mert "ott az ido". Mert en meg arra a bulizos elso csokra is szivesen emlekszem vissza, hiaba nem jartam a fiuval honapokig elotte.

2017. márc. 27. 00:45
 15/17 anonim válasza:
Nekem az első csókommal az volt a gond, hogy a kíváncsiság hajtott és nem az érzelem. Egy tanulmányi kiránduláson voltam 7.-ben, és volt egy srác akinek elvileg bejöttem, és kérdezte, hogy akarok-e vele smárolni. Mondtam, hogy még gondolkodok de végül kíváncsiságból kipróbáltam. Nagy élmény nem volt mert tök érzelem mentes a dolog, így hát azt ajánlom azzal csináld akihez vonzódsz is!
2017. jún. 23. 10:24
 16/17 anonim válasza:
Nekem az első csókom 16 évesen volt az akkori legjobb fiúbarátommal. Természetesen "nem akartunk" egymásól semmit csak barátságot, de mindenki tudja hogy az ilyenek hogy végződnek..:D Kissé illuminált állapotban voltunk mindketten, emiatt homályosak az emlékeim róla. Aztán később még titokban elcsattant néhány csók, de a végére nagy veszekedés lett az egész barátságból, mert a srác ki akart sajátítani és nem nézte jó szemmel ha többet voltam a barátnőimmel, mint vele. Azóta kibékültünk és mivel osztálytársak vagyunk ezért elég jóban vagyunk a mai napig. Egyébként mindkettőnk párkapcsolatban él már:) (mással:D)
2017. júl. 13. 11:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Azóta eltelt 2 év. Alakult valami, vagy tartod magad még 1 évig?

Amúgy elmesélem én is az enyémet, ez még igazi gyermeki kíváncsiságból eredt. 9 éves voltam, a lány pedig 7. Apám akkor jött össze az anyjával, mi meg láttuk őket és kíváncsiak voltunk milyen is az. Így aztán kipróbáltuk egymással. Visszagondolva egész jó volt (de nagyon régen volt). Az első érzelemből elkövetett csókra utána többet vártam. :-)

2019. jan. 25. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!