Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy bizonyos...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy bizonyos tinédzser lányok a 20 éven felüli férfiakkal tudnak párkapcsolatot elképzelni?

Figyelt kérdés

A kérdésben nem szeretnék általánosítani, akinek nem inge, az ne vegye magára.

Szóval, azt vettem észre hogy a legtöbb tinédzser lány (14-20 évig) a 20 éven felüli férfiakat kedveli. Kérdem én: Ha egy fiú, aki 20 éven alatti, kellően érett és normális, azzal manapság a lányok nem is terveznek kapcsolatot?

Ezt a környékemen figyeltem meg, a környékemben élő lányok akik 14 és 20 év közé esnek, azok a 20 éven feletti férfiakkal vannak párkapcsolati viszonyban.

Bárkinek a véleményét kulturált formában várom itt, vagy privát üzenetben!

15/F

2017. febr. 8. 19:32
1 2
 11/12 anonim válasza:

16éves vagyok és a volt barátom 21 éves.

Én személy szerint azért jöttem össsze vele, mivel a velem egykorúakat (17év alatt kb.) nem találtam normálisnak, és nem tudtam rájuk férfiként tekinteni és sajnos sok lány van így hogy nem találja a közös hangot az ilyen idős fiúkkal mivel éretlennek tartjuk őket.(tisztelet a kivetelnek)

Es mivel sajnos általánosítunk kb esélyt sem látunk arra hogy lehessen normalis 15/16eves a kornyezetunkben

2018. nov. 22. 17:46
 12/12 anonim ***** válasza:

-Már dolgoznak, nagynak érzik magukat melletük.

Ezáltal felnőttesebbnek érzik magukat.

-Sok tinicsajt be lehet etetni ,hát Te annyira meg annyira érett vagy, közben meg a 15 éves lány ezért is áll 25 évessel.

-Tapasztaltabb már, tudja mi kell a nőnek, lehet játszani a felnőttest.

-Iskolában, barátok előtt felvágni, nekem ilyen meg oylan a barátom.

2018. nov. 22. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!