Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy bizonyos tinédzser lányok a 20 éven felüli férfiakkal tudnak párkapcsolatot elképzelni?
A kérdésben nem szeretnék általánosítani, akinek nem inge, az ne vegye magára.
Szóval, azt vettem észre hogy a legtöbb tinédzser lány (14-20 évig) a 20 éven felüli férfiakat kedveli. Kérdem én: Ha egy fiú, aki 20 éven alatti, kellően érett és normális, azzal manapság a lányok nem is terveznek kapcsolatot?
Ezt a környékemen figyeltem meg, a környékemben élő lányok akik 14 és 20 év közé esnek, azok a 20 éven feletti férfiakkal vannak párkapcsolati viszonyban.
Bárkinek a véleményét kulturált formában várom itt, vagy privát üzenetben!
15/F
16éves vagyok és a volt barátom 21 éves.
Én személy szerint azért jöttem össsze vele, mivel a velem egykorúakat (17év alatt kb.) nem találtam normálisnak, és nem tudtam rájuk férfiként tekinteni és sajnos sok lány van így hogy nem találja a közös hangot az ilyen idős fiúkkal mivel éretlennek tartjuk őket.(tisztelet a kivetelnek)
Es mivel sajnos általánosítunk kb esélyt sem látunk arra hogy lehessen normalis 15/16eves a kornyezetunkben
-Már dolgoznak, nagynak érzik magukat melletük.
Ezáltal felnőttesebbnek érzik magukat.
-Sok tinicsajt be lehet etetni ,hát Te annyira meg annyira érett vagy, közben meg a 15 éves lány ezért is áll 25 évessel.
-Tapasztaltabb már, tudja mi kell a nőnek, lehet játszani a felnőttest.
-Iskolában, barátok előtt felvágni, nekem ilyen meg oylan a barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!