Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz lenne ha egy 13 éves egri csajt akarok?
Figyelt kérdés
2017. febr. 8. 16:59
11/17 A kérdező kommentje:
Nem társ keresőnek használom a Gyk-t hanem csak azt kérdezem hogy gáz hogy pont egri csajt akarok meg én közel lakom egerhez meg egyidőst csajt keresek tehát csak KÉRDEZEM HOGY HA EGY EGRI CSAJT AKAROK MIVAN AKKOR VELE
2017. febr. 9. 15:05
12/17 anonim válasza:
Semmi b*zdmeg! Ez most milyen kérdés?? Mi a francért lenne gáz?? Ez egy értelmetlen kérdés.
13/17 anonim válasza:
Vedd már be a nyugtatód báttya.
Aztán ha kiment belőled, mehetsz csajozni.
Amúgy voltam ott párszor, baromi jó hely.
14/17 A kérdező kommentje:
Végre egy normális ember köszömöm
2017. febr. 9. 22:24
15/17 anonim válasza:
Egy pacalpörkölt után nem is lenne rossz a 13 éves egri leányka...
16/17 anonim válasza:
nem gáz az, hogy hova valósi a csaj xd őszintén én sem értem a kérdést. ezt magadban kell eldöntened. ha képes vagy bemenni Egerbe és találkozni vele, akkor tedd!
17/17 Szutter Richard válasza:
Nőj fel, lakj Egerben, házasodj meg (vagy ne), csinálj gyereket, ismételd, míg lány nem lesz, várj 13 évet, kész! Ennyi kell hozzá.
Nem, nem gáz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!