Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik. Bejelölt facen, felköszöntött szülinapomkor ( a legjobb barátain kívül senkit se szokott ) ahogy észreveszem nagyon sokszor összeakad a tekintetünk szóval valószínűleg ő is szokott nézni illetve tegnap félenken de rám köszönt, viszont ma nem köszönt csak nézett én meg nem mertem ráköszönni. Most akkor ezzel elszúrtam vagy akkor most mivan? Csakmert mindig azthiszem hogy bejövök neki de kezdeményezni nagyon nem kezdeményez...

2017. febr. 7. 21:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Bejössz neki a leírtak alapján!
2017. febr. 7. 21:45
 2/9 anonim válasza:

Lehet hogy tetszel neki csak nem meri elmondani mert fél, hogy elutasítod...

Szerintem kezdeményezz te és a többi jön magától ;)

2017. febr. 7. 21:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Tetszel neki a leírtak alapján, viszont te is bátoríthatod, nem kell mindent neki csinálni. Köszönhetsz te is. Akár írj rá. Mutasd meg hogy ő is tetszik neked. 18/f
2017. febr. 7. 21:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ha nem kezdeményez az lehet azért van mert nagyon fél hogy elutasítom? Csak mert én annak tudtam be hogy akkor biztos nem jövök be neki. Amúgy szeretnék neki köszönni de sajnos én ilyen szempontból meg félősebb vagyok mint ő és félek a visszautasítástól illetve attól hogy kiröhögnének a haverjaival..
2017. febr. 7. 21:49
 5/9 anonim válasza:
Ha nem tetszenél neki nem nézne és tapasztalatból mondom, hogy azért jegyzi meg a szülinapod és azért köszönt fel, mert fontos vagy neki.
2017. febr. 7. 21:53
 6/9 anonim válasza:

Nem kell félni a köszönéstől, az önmagában nem jelent "semmit" (persze egy mosolygós köszönés mindent elárulhat, de a többiek nem jönnek rá ennyiből).

És nem hiszem hogy kiröhögnének mert a barátjuknak(a fiunak aki tetszik neked) is rosszat tennének vele.

2017. febr. 8. 06:53
 7/9 anonim válasza:

Ha mégis nagyon félsz a kinevetéstől, kettesben mondd el a fiunak.

Mondjuk hívd oda magadhoz szünetben vagy iskola után...

2017. febr. 8. 07:01
 8/9 anonim válasza:
A legrosszabb ami történhet, hogy te nem tetszel neki és egy-két naig ez lenne a téma aztán mindeni elfelejtené. De ezt kéklem a leirtak alapján.
2017. febr. 8. 07:28
 9/9 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki!:) Viszont, ha tényleg ennyire félénk, az valószínűleg amiatt van, hogy tart attól, hogy nemet mondasz neki! Szerintem nyugodtan köszönj rá élőben, vagy akár írj rá! :)
2017. febr. 9. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!