Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 éves létemre nagyon bejönne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves létemre nagyon bejönnek a 15 körüli tinilányok, ez elítélendő?

Figyelt kérdés
2017. febr. 7. 14:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Természetesen nem hitegetném a lányt. Egyébként várnék vele valamennyi időt, éveket nyilván nem. Ezt az ismerkedési szakaszban tisztáznám vele, fő az egyenesség és az őszinteség. Úgy bele sem kezdek egy kapcsolatba, ha tudom, hogy neki nem jó valami.
2017. febr. 7. 19:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem elítélendő és megértem, hogy tetszenek a 14-15 éves lányok, de NE! Ne akarjatok inkább tőlük semmit! Mondjuk, kipróbálhatjátok velük a kapcsolatot, hogy mégis milyen lenne, de szex semmiképpen sem jöhet szóba!!!
2017. febr. 7. 19:15
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
Úgy unom amikor képmutatásból előadja itt pár ember a jófiút :D Mindenki tudja hogy dugni akarsz és a fiataloknak könnyebb elcsavarni az eszét. Valld be, nem szégyen az.
2017. febr. 8. 11:55
 14/17 anonim ***** válasza:
61%
Egy kapcsolat alapja ilyen idősen a szex. Ez nem titok. Most komolyan van gusztosod egy 15 éves gyereket(!) döngetni?? Felnőtt ember létedre? Ember, gyorsan fordulj szakemberhez amíg nem késő.
2017. febr. 8. 12:00
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
14-es. Lehet, hogy 15 éves létükre a lányok még gyerekek, de igazán érett a külsejük, és némelyik viselkedése is. Szerintem ezért is buknak rájuk, ártatlanok, könnyen elcsavarható a fejük, de közben elég nőies a külsejük
2017. febr. 8. 16:16
 16/17 anonim válasza:

Igen, a külsejük "érett" és a viselkedés pedig valamennyire nevelés-függő.

14 éves koromban engem is mindig stírölt egy idősebb fiúcska. Azután kiderült róla hogy kb 19 éves és a 13-14 éves kislányokra bukott. Nah az tényleg para volt xd

De visszatérve... egy kis időt várni összejövéstől számítva a szexig egy 14 éves lánnyal? Az komoly. Nekem is ha valaki komolyabban csapná a szelet akkor is min fél év!!! Pedig 16 vagyok XDD

2017. nov. 28. 16:48
 17/17 anonim ***** válasza:
15-ös jól irja
2018. dec. 15. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!