Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt? Ha ő szakitott.
Figyelt kérdés
szakitott velem de utana egy hetig ket naponta irt nem nagyon irtam vissza neki mert olyanokat irt h mar kivel kavart a hetvegen stb.. utana letiltottam mert megkertem ne irjon tobbet de irt.. aztan egy honappal kesobb irt instagrammon h nem tudja mi van vele valami felkavarja es h talalkozzunk hatha jobb lesz........nem volt kerdes h a valaszom erre nem mert en mar tenyleg tul akartam magam tenni rajta es miutan mondtam neki h nem utana megint elkezdett olyanokat mondani h azert szakitottunk mert nem volt stilusom szoval ilyen gyerekes dolgokat :D csak nem ertem ha o akarta h ez legyen es mar minden hetvegen massal kavar akkor miert nem hagy bekibe?2017. febr. 3. 21:29
1/1 anonim válasza:
Éretlen / önbizalomhiányos / unatkozik
Vagy ezek konbinációja >:C
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!