Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Békülni akarhat?

Figyelt kérdés
Szakított velem egy hete a barátom. Elejében, mivel dühös voltam és csalódott, nem is nagyon beszéltem vele. Ha irt, akkor röviden válaszoltam. Ha el akart kisérni elutasítottam. Önmagamat védtem ezzel, fájt az, hogy úgy kidobott. Most ilyeneket csinál: kávét hoz nekem, kéri a véleményemet, segitségemet kisebb dolgokban. Beszélget velem pár szót amikor alkalma van, és mindig ő kezdeményezi. Én is akarok vele beszélni, de nem jönnek a szavak mert még fájna ha kiderükne , csak barátkozni akar. Ezek alapján mit gondoltok? :(
2017. febr. 3. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy megbánta amit tett, és visszaakar kapni, és az is lehet, hogy csak nem szeretné, ha szomorú lennél :( <3

Szerintem kérdezd meg, hogy nem próbálhatnátok-e meg újra, próbálj meg változtatni azokon a negatív tulajdonságaidon, amiket már nem tudott elviselni... Háthamegint minden szép lesz <3 :'(

2017. febr. 3. 20:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Meg is bánhatta, mert semmi olyat nem tettem ami szakitásra ad okot.. Meg többek szerint összetehette volna a kezét, hogy kifogott magának :/. Csak nem egyeztünk és ennyi. Szerintem vagy nem szeretett soha, vagy meggondolatlanul cselekedett..
2017. febr. 3. 20:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hibátlan ezt tudom, de törekszem mindig a jóra :/
2017. febr. 3. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!