Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat a volt osztálytársam a húgomtól?
Figyelt kérdés
A 17 éves húgom és a volt osztálytársam aki 26 éves el kezdtek beszélgetni a húgom azt mondta hogy ma találkoztak elsőnek és hogy aranyos volt nem nyomult rá nagyon ,de akkor se tudom hogy mit gondoljak mert nagyon szép lány a húgom szép szőke haja van,magas,vékony és nem tudom el dönteni hogy csak szívatni akarja a volt osztálytársam vagy tényleg komolyan gondolja vele ,alapból egy elég normális férfi álltalába elég tartós kapcsolatai voltak de akkor is van egy kis félelmem,csak kilenx év van köztük.2017. jan. 9. 21:32
1/4 anonim 

válasza:

Már az nem normális hogy 17 éves LÁNY, és 26 éves FÉRFI....
2/4 anonim 

válasza:

17 éves, jó alakú lány, szőke hajjal, mit is akarhat tőle... Megvan! Szerintem kártyázni akar vele.
3/4 anonim 

válasza:

Szerintem ezt a kérdést maga a csaj írta ki..
4/4 anonim 

válasza:

Egyértelmű,hogy te vagy a lány. :) De bármi lehet,nekem is 25 éves volt az első párom,amikor én 17 voltam és 6 évig jártunk együtt,össze is költöztünk.17 és 17 éves között is van különbség,de ha nem viselkedsz gyerekesen,akkor esetleg nemcsak a tested kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!