Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Milyen belső értékeket kerestek az ellenkező nem tagjaiban? Mennyire fontos nektek a külső? Mennyire fontosak az egyes belső tulajdonságok?
A kérdésben benne van a lényeg. Arra még kíváncsi lennék, hogy mekkora arányban fontos nektek a külső a belsőhöz viszonyítva, és hogy milyen esetekben változhat ez meg.
Pl.: ,,Külső: 60%
Belső: 40%
•Ha nagyon udvarias és figyelmes a fiú, akkor 50%-50% az arány.''
Nekem nem volt még viszonzott szerelmem,de azért leírom :).
Ha például utcán látok egy fiút,akkor a külseje foghat meg,de ahogy megismerem az egyre csökken olyan: külső 40% belső 60% lesz.
Emellett az nekem nagyon fontos,hogy legyen nálam magasabb,mivel sajna túlnőttem az átlag lányoknál..még fontos,hogy legyen egy közös pontunk,hobbink stb jelen esetben nálam ez a kockulás :). De az se baj ha nem,mert ha úgyan olyan a gondolkozásunk akkor simán jól kijönnék azzal a személyel. A humor számomra a legfontosabb azzal szerintem minden lányt le lehet venni a lábáról :D emellett az őszinteség is fontos egy kapcsolatban. :) 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!