Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek meddig barátság...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig barátság egy fiú-lány között lévő kapcsolat?

Figyelt kérdés
Például az egyik barátom sokszor neve cukinak, aranyosnak, ráadásul kicsit néha úgy érzem, hogy többről van szó, mint egyszerű baráti bókról, pedig azt állítja, hogy ez mind baráti gesztus. Emellett sokszor említi meg, hogy "mi lenne ha együtt lennénk", meg, hogy ha szerelmes lennék belé ide-oda vinne randizni. Mondja, hogy átmehetnék hozzá, meg, hogy lenne hely számomra nála. Szóval szerintetek ez belefér egy barátságba? Normális, hogy egy barát ilyesmiket mond?

2017. jan. 31. 23:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem! Mondjuk attól is függ hány éves vagy, elég sok esély van rá, hogy többet szeretne. Nekem sok fiú barátom van, de egyik se mondott ilyet soha, vagy aki igen az többet akart, de ez idővel úgyis kiderül

UI: elnézést a helyesírási hibákért

2017. jan. 31. 23:52
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem sem:/
2017. jan. 31. 23:53
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Akiben felmerul a "mi lenne ha egyutt lennenk" kerdes az mar nem csak baratkozni akar.
2017. jan. 31. 23:56
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Na, pont addig, amit most leírtál. :D
2017. jan. 31. 23:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem addig, amíg a kuki a puniba be nem megy.
2017. febr. 1. 00:16
 6/6 anonim ***** válasza:
27%
Ha nem jártok, de dugtok még az is csak barátság extrákkal :'D
2017. febr. 1. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!