Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzott agresszió és gátlástalanság mindenkinél hátrány?
AGresszió --> verbálisan és fizikailag is, de csak és kizárólag férfira, nőt gyereket soha, akár egy bérgyilkos.
Arra gondolok, hogy könnyen keveredek bunyóba és direkt én inzétem így, mert szeretek verekedni.
"eldontom hogy megerdemli akkor levezetem rajta a feszultseget, "
Ezt nem te döntöd el.
Börtönbe fogsz egyszer kikötni.
Normális nő nagy ívben kerüli az ilyen mitugrász alakokat. Szánalmas.
Te hülye gyerek! :D Nő vagyok, de ne is zavarjon.
Ha férfi lennék, "nyilván "ugranék" egy ekkora szarhuszárnak, mint amilyen te is vagy. Majd ha kicsit felnősz agyban, akkor olvasd vissza a kérdésedet és rá fogsz jönni, hogy egy igazi seggarc vagy/voltál.
A páromnak megmutattam az üzenetedet. Azt mondta, hogy az ilyen bu*ifejűeket, mint amilyen te is vagy, fogják elsőként seggbe**úrni a börtönben és még élvezni is fogod, ahogy becsicskítanak. XDXD
Ehj, de jó az ilyen elmeroggyantakon röhögni. Minél idegesebb vagy, annál jobban nevetünk rajtad. :D
Semmi baj, ülj le kutyuli. ;)
" akkor direkt belekotok es verekedest generalok,"
Szánalmas szerencsétlen vagy.
Szerintem nincs itt semmi 19 éves korról szó. Kb 14 éves lehetsz és dúlnak a horomonjaid mert szűz vagy és a szüleid szobafogságba küldtek. :(
Talán nem kaptál elég kukit a popidba a meleg felvonuláson. Az ilyen cigányok szoktak így felháborodni, ha nem élveznek a szájukba. :D
Na mindegy, idegeskedj csak. Annál viccesebb vagy. XDXDXDXDDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD- Csak mert szereted.
Kérdező, nem válaszoltál a kérdésemre:
Szerinted egy adrenalintól fűtött 210 centis full kigyúrt csávó nekem jönne (én 186-hoz vagyok 60 kiló) úgy, hogy a kedvenc kétkezesem a kezemben van, hány másodperc alatt halna meg?
Vagy kiontott béllel is fűti az adrenalin? :D
ÁÁ, gyerekek! Ne veszekedjetek egy buta cigánnyal. El van szállva magától, azt a nevét nem tudja leírni csak x-eket.
Nem verekedtél te senkivel, kis barátom. Csak itt akarod kiélni magad.
Minden esetre jelentettem a kérdésedet az adminnak, amiért provokálod itt a jó népet.
További jó (fas*) veregetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!