Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltem az egyik osztálytárs nőmet. Szerintettek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam akit nagyon féltek. Példás tanuló volt (a tudása nam volt meg ötös, de legalább tanult), kedves, szerethető, ügyes lány volt. Aztán összejöt a legrosszabb osztálytársammal valaha. A jegyei folyamatosan romlanak, már inkább egy kis pi*sára hasonlít. A felvételi sem nagyon érdekelte őt. Az osztályteremben folyamatosan csókoloznak, fogdossák egymást, még órán is.... A gyerek kora ellenére is szerethető lány volt ( meghalt az apja, költözniük kellet, stb. ). De most nagyon féltem, hogy még lejjeb fog csúszni, mert sajnos tudom, hogy van lejjebb. Volt már olyan, hogy iskolába sem ment be. Lehet, hogy én vagyok túl együtt érző, vagy nem is tudom minek nevezzem magamat, de nagyon féltem. Amúgy nem vagyok belé szerelmes. F2017. jan. 31. 20:20
1/3 anonim válasza:
Értem én,hogy félted de hagyd rá majd megjön az esze ha megjön és akkor leesik neki,hogy ez nem a legjobb maga viselet és akkor majd talán változik.
2/3 anonim válasza:
Sajnos ez ellen nem hiszem h bármit is tudnál tenni mert úgy is nagyívben lefog sz@rni! Nekem is van ilyen osztálytársam, régen a legjobb barátnőm volt majd egyre lejjebb csúszott!
3/3 anonim válasza:
Mondd el neki ezt, hogy félted, és csak lejjebb csúszik, próbáld egy kicsit észhez téríteni, lehet emiatt majd fújni fog egy kicsit rád, de előbb utóbb ő is befogja látni, hogy igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!