Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesítsem vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesítsem vagy ne?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályomban. Nagyon helyes és mondhatom azt hogy az iskola egyik leghelyesebb fiúja. 7.osztályos vagyok így mikor még 6.-os voltam nem egy osztályba jártunk,de összevontak minket,így 3 osztályból 2 lett. Eddig is helyesnek találtam,de nem tetszett. De most,hogy egy osztályba kerültünk nagyon megtetszett. Okos,inteligens és számomra vonzó. Az barátaimnak elmondtam,hogy "mi a helyzet",szóval ők tudnak róla. Egy nap "bottleflip-et" játszottunk. (Tudjátok,mikor az üveget feldobod és az aljára kell hogy essen) Az volt a feladatom,hogyha öt próbálkozásból egyszer is sikerül meg kell csókolnom a srácot,de majd csak 8. évvégén az utolsó napon. Lehet úgy gondoljátok,hogy kis csitrik vagyunk,de azért ilyen korban is vannak érzései az embernek. Én átgondoltam a dolgokat,mert mégis csak fogadás és tetszik is a srác,de azért egy kicsit érdekes lenne a helyzet. Egyébként szoktunk beszélgetni,de nagyon ritkán. Abban kérném a segítségeteket,hogy mi tévő legyek? Szeretném teljesíteni a fogadást csak mi van,ha nem úgy sül el a dolog. Lehet hogy visszacsókól,de lehet hogy nem. Ti jónak tartjátok ezt az ötletet? Előre is köszönöm a válaszaitokat. :)
2017. jan. 31. 15:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De én akkor elmondanám,hogy nem csak fogadásból csináltam ezt az egészet.:)
2017. jan. 31. 15:58
 12/20 anonim ***** válasza:

Így is megalázó lenne neki.

Szerintem végy némi bátorságot és menj oda már holnap beszélgetni vele. Végül is, mi lehet a legrosszabb ami történhet? Beszélgetni fogtok. :)

2017. jan. 31. 16:27
 13/20 A kérdező kommentje:
Rendben.:) Köszönöm. Megígérem,hogy így lesz.:) Én sem szeretném megalázni nincs szándékomban összetörni a szívét.:) Mivel kezdjem a holnapi beszélgetésünket?:)
2017. jan. 31. 16:36
 14/20 A kérdező kommentje:
Egyébként arra is van esélyem hogy mellé üljek.:) Az közelebb hozna minket. Jövőre lesz ültetés.:) Akkor mellé fogok ülni.:) ;)
2017. jan. 31. 16:39
 15/20 anonim ***** válasza:

Háát, szerintem a szokásos ,,Szia! Láttam, hogy egyedül üldögélsz és idejövök boldogítani téged. Persze, ha nem zavarlak!" Nem hiszem, hogy elküldene. Aztán kérdezd meg, hogy mizu, mi a neve, te is mutatkozz be, mi a hobbija stb.. tudod, ilyen alap dolgok.

Aztán úgyis jön minden magától. Elbúcsúzásnál meg majd közöld vele, hogy szimpi neked és ha nem baj, többször odajössz beszélgetni, de az sem baj, ha ő jön. :)

Bár, sztem amúgy is érezni fogjátok, hogy beszélgetni akartok e még vagy sem.

2017. jan. 31. 16:41
 16/20 anonim ***** válasza:
Ja, osztálytársak vagytok. :D Bocsi, elfelejtettem. Akkor csak a hobbi, meg mindenféle alap dolgot kérdezz.
2017. jan. 31. 16:42
 17/20 anonim ***** válasza:
Az fontos, hogy neki is adj esélyt, ha oda akar jönni. Tehát, ne lógj mindig a barátnőiddel, mert ez a fiúkat baromira el tudja ijeszteni. Te is legyél néha egyedül, pláne akkor, amikor ő is egyedül ül. :)
2017. jan. 31. 16:44
 18/20 A kérdező kommentje:
Semmi gond.:) Köszönöm szépen! Nagyon hálás vagyok. Megígérem hogy így lesz.:)
2017. jan. 31. 16:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Szívesen. :)
2017. jan. 31. 16:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Najó... Ezt felejtsük el. Rám már sokan fogadtak ilyet,h "Ha jövöhét szerdáig nem tudsz vele össze jönni veszel nekem 1 balaton bumm-ot" meg minden.. Aki ilyet fogadott annak nálam már kész vége.. És ez milyen lenne,hogy abszolút semmi közöd nincs a kis csávóhoz és meg akarod csókolni? Éretlen és idegesítő dolog
2017. jan. 31. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!