Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesítsem vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesítsem vagy ne?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályomban. Nagyon helyes és mondhatom azt hogy az iskola egyik leghelyesebb fiúja. 7.osztályos vagyok így mikor még 6.-os voltam nem egy osztályba jártunk,de összevontak minket,így 3 osztályból 2 lett. Eddig is helyesnek találtam,de nem tetszett. De most,hogy egy osztályba kerültünk nagyon megtetszett. Okos,inteligens és számomra vonzó. Az barátaimnak elmondtam,hogy "mi a helyzet",szóval ők tudnak róla. Egy nap "bottleflip-et" játszottunk. (Tudjátok,mikor az üveget feldobod és az aljára kell hogy essen) Az volt a feladatom,hogyha öt próbálkozásból egyszer is sikerül meg kell csókolnom a srácot,de majd csak 8. évvégén az utolsó napon. Lehet úgy gondoljátok,hogy kis csitrik vagyunk,de azért ilyen korban is vannak érzései az embernek. Én átgondoltam a dolgokat,mert mégis csak fogadás és tetszik is a srác,de azért egy kicsit érdekes lenne a helyzet. Egyébként szoktunk beszélgetni,de nagyon ritkán. Abban kérném a segítségeteket,hogy mi tévő legyek? Szeretném teljesíteni a fogadást csak mi van,ha nem úgy sül el a dolog. Lehet hogy visszacsókól,de lehet hogy nem. Ti jónak tartjátok ezt az ötletet? Előre is köszönöm a válaszaitokat. :)
2017. jan. 31. 15:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szerintem fogadásból f*ság csókolózni. A srác egyáltalán tud erről vagy csak a ti gondolataitokban játszódott le a "fogadás"?
2017. jan. 31. 15:24
 2/20 A kérdező kommentje:
Én sem tartom jó ötletnek. Teljes mértékben igazad van. Köszönöm a választ. Nem,a srác nem tudja. De biztos hogy érzi hogy tetszik nekem.
2017. jan. 31. 15:30
 3/20 A kérdező kommentje:
Hogyha meg is csókólnám,akkor hogyan tovább?
2017. jan. 31. 15:31
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy elcsattanjon az a csók, érdemes odamenni a sráchoz és megismerni. Miután az írásodon látom, hogy ez lenne az első csókod, így szerintem ne fogadásból történjék, hanem érzésből. :)
2017. jan. 31. 15:38
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy utána hogy lesz tovább, az csak kettőtökön múlik. A csók pedig egy nagyon érzelem teljes kifejezése a szeretetnek (mármint, amit mások is láthatnak :D ).
2017. jan. 31. 15:40
 6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:) Nem tudom hogy nyitna e felém. Ezek nem olyan könnyű helyzetek.
2017. jan. 31. 15:41
 7/20 anonim ***** válasza:
Ha nem mész oda hozzá, sosem tudod meg, hogy nyitna-e vagy sem. :3
2017. jan. 31. 15:42
 8/20 A kérdező kommentje:
A másik dolog pedig az,hogy igazából nem számomra nem csak fogadásból történne. Én érzésből tenném csak ő nem értené a helyzetet.
2017. jan. 31. 15:42
 9/20 anonim ***** válasza:

Akkor most képzeld el a szitut, hogy odamész és megcsókolod. Szerinted, hogy reagálna? Te hogy reagálnál, ha odajönne egy vadidegen és megcsókolna fogadásból? Nyilván rosszul esne és az forogna le a fejedben, hogy ,,Jaa, csak fogadásból? ennyire szar lennék, hogy fogadást kell rám kötni?" (mert ugyebár nem tudod, hogy mit érez az, aki megcsókol csak úgy)

Ezért mondom, hogy előtte beszélgess vele, hogy legalább tudja, hogy ki vagy. Aztán ki tudja, lehet, hogy még egymásba is szerettek idő közben :)

2017. jan. 31. 15:47
 10/20 A kérdező kommentje:
Igazad van,de végülis nem vadidegen.:) Nyílván nekem is rosszul esne.
2017. jan. 31. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!