Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hangsúlyozza nekem különböző módokon egy fiú, hogy engem barátnak tart?
Figyelt kérdés
Nem kérdeztem tőle sose,hogy van-e barátnője,meg nem tapiztam le meg ilyenek.. elég távolságtartó vagyok vele, alig találkozunk..
Nekem egyértemű az elejétől kezdve a barátság, akkor nem értem ő miért hangsúlyozza ezt?
2017. jan. 30. 10:47
1/1 anonim 

válasza:

Engem annak idején egy lány úgy mutatott be, hogy az egyik barátja vagyok, miközben én már MAJDNEM rá mertem hajtani (tizenévesen :) ).
Utólag elmondta, hogy azért hangsúlyozta, mert többet akart - és várta, hogy lépjek, én meg letörtem és soha nem nyomultam rá. :D
Szóval ha nem érezheti, hogy benned több lenne, könnyen lehet, hogy benne van több - és tapogatózik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!