Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk mi a véleményetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Külső:

15 éves lány vagyok,153 cm magas és kb 40 kg.Sötétbarna mell fölé érő hajam és barna szemem van,szemüveges vagyok.

Belső:

Kissé melankolikus vagyok,de ha kell tudok hülyéskedni is,akkor viszont rendesen odateszem magam :D.Szeretek olvasni,zenét hallgatni,rajzolni éds tanulok még gördeszkázni is.Divattervezőnek tanulok.Kedves és visszahúzódó vagyok,nagyon szeretem az állatokat.Rossz tulajdonságom,hogy imádok enni,kissé lusta vagyok és hamar ideges leszek.

Nagyjából ennyi :D

2017. jan. 29. 15:33
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
Csinálnivaló lehetsz :)
2017. jan. 29. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Ebből nem lehet megállapítani.
2017. jan. 29. 15:36
 3/10 anonim ***** válasza:
és még sok egyéb apróság ami hozzá tartozik a személyiségedhez. így ez alapján jó a leírás, de az összképet nem adja ki :)
2017. jan. 29. 15:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

AZ a véleményem , hogy alacsony önértékeléssel rendelkezzel, hogy ezt ide kikellett írnod, az pedig nem vonzó dolog, én megmondom őszintén 1-2 hónap ismerkedés után se tudnék még véleményt mondani egy lányról, mivel az ever megismeréséhez több idő kell, sőt van akit soha meg sem ismernek teljeres, szóval az ilyen kérdések egyszerűen annyira elcsépeltek, hogy kellett volna egy fránya 11. parancsolat, ami szerint hülyeséget gykn nem kérdezünk.

RÁadásúl pár sorból még is mit szeretnél? EZ így olyan, mintha egy beprogramozott testről beszélsz, leírod adataiat meg pár alap tulajdonságodat, fas*a ki akar egy robotot? HÁá én nem! A robotok sok mindent helyetesíthetnek, de a lányt nem tudják!!! Le a robot hatalommal, éljen az emberi civilizáció! le a polgár pukkasztással, jöjjenek az értelmes kérdések.

2017. jan. 29. 15:45
 5/10 anonim ***** válasza:
153 cm 40 kg és imád enni...
2017. jan. 29. 15:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Miért en is allandoan eszem, de mivel jo az anyagcserem, nem hizom.
2017. jan. 29. 16:01
 7/10 anonim ***** válasza:
A leiras jo, viszont ez alapjan egy kicsit sem lehet megismerni teged, szoval velemenyt nem tudok mondani :D
2017. jan. 29. 16:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Sajnos igaza van a tudom is én hanyadik válaszolónak. Ebből mondhatni semmi nem derül ki. Lehet nagyon vékony vagy de izmos, lehet átlagos, lehet teltebb vagy és nulla rajtad az izom. Lehet jó alajod van, lehet nem. Lehet, hogy szép az arcod, és az is lehet, hogy csúf volt veled a sors.

Hagyjuk az ilyen kérdéseket. Nézz magadba és gondold át, hogx milyen a személyiséged, hogy miben lehetne fejlődni.

Nézz bele a tükörbe, és vizsgáld meg az arcodat és az alakodat, azt, hogy mennyire találhatnak vonzónak mások.

Már ha annyira kell egy válasz.

A legjobb ha szerzel egy kis önbizalmat és nem teszel föl több felesleges kérdést.

😇😘😉

2017. jan. 29. 16:12
 9/10 A kérdező kommentje:

Igen,igaz sok embert kérdeztem baráti körömből,de mind azt mondták,hogy mennyire szép vagyok...Lehet,hogy csak labilis lelki világom miatt :/

Szóval valahonnan muszáj volt választ kapnom.

Bocsi ha valakit zavartam 😊

2017. jan. 29. 16:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Mintha magamat látnám ( a külső nem játszik ).
2017. jan. 29. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!